Lära genom att göra_2_1

Reseersättning för ideella

Stort tack för ditt ideella engagemang! På den här sidan kan du läsa mer kring vad som gäller ang. reseersättning för dig som ideell när du reser inom 4H.

 

Reseersättningar för bilresor

För dig som har rest med bil inom ramen för 4H:s aktiviteter, vänligen använd det särskilda formuläret för att ansöka om ersättning. Fyll i alla nödvändiga uppgifter noggrant för att säkerställa en smidig behandling av din ansökan.

 

Reseersättningar för övriga resor

Om din resa inte involverar biltransport, exempelvis genom tåg eller buss får du gärna skicka in ditt kvitto för ersättning. Detta gör du genom att maila kvittot till ekonomi.halland@4H.se. Se till att i mailet svara på de frågor som är i formuläret på den här sidan.

 

Grund för ersättning

Observera för att du ska få ersättning bör du ha gjort resan i egenskap av ledare, arrangör eller mentor för en viss aktivitet, projekt eller liknande. Vi kan dessvärre inte betala ut ersättning för de som tar sig till och från en aktivitet som deltagare. Mer om hur vi resonerar kring reseersättning kan du läsa i vårt policydokument.

 

Budgetering och bokföring

Alla resor som görs bokförs under det specifika projektet resan är avsedd för. Det är därför bra att du innan resan genomförs dubbelkollar så att det finns budgeterade medel för resor inom ditt projekt innan du påbörjar din resa.

 

Frågor?

Har du frågor eller behöver hjälp med din ansökan om reseersättning? Tveka inte att kontakta oss på ekonomi.halland@4H.se

 

Tack för att du är en del av Hallands 4H och för ditt engagemang i våra projekt!

Nationella_Konferensen_Valla_2020_Alma_Bengtsson_MG_2895_
Sök reseersättning för bilresa

Sök reseersättning för bilresa

Genom det här formuläret kan du söka ersättning för resor som du har gjort med bil för 4H. Ersättningen som betalas ut baseras på hur många kilometer du har kört och vilken summa som vi under årsmötet beslutar ska gälla per kilometer. Idag följer vi skatteverkets rekommendationer om 25kr/milen.

Det kontot som ersättningen ska betalas till.
Exempelvis Hallands 4H, Varbergs 4H-krets, en klubb, etc.
Har du dubbelkollat så att uppgifterna stämmer?
juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra