England

Alla våra läger

På den här sidan ser du en snabb överblick över alla våra läger som vi i Hallands 4H arrangerar. Våra läger arrangeras av unga ideella medlemmar inom 4H, vilket är fantastiskt med tanke på den oerhört höga kvalitén på dem. Av unga, för unga. 

Rix18_Tranås_2018_Alma_Bengtsson_138
Läger_Stättared_Halland_Alma_Bengtsson_MG_6722_web

Lantlivsläger

Målgrupp: 10-14 år

Häng med på veckoläger på Ästad eller Stättareds 4H-gårdar! Under lägerveckan tar vi hand om flera olika djur så som kaniner, får, katter, grisar och höns. Vi paddlar kanot och grillar, kör tävlingar och lekar, lagar mat, badar och gör spännande utflykter. Dessa läger har vi arrangerat sedan 40-talet och de är omåttligt populära!

devonutbytet

Äldreövernattning

Målgrupp: 13-17 år

Häng med på det helt nya konceptet äldreövernattning på Ästad 4H-gård för dig som är född mellan 2007 och 2011. Under dagarna kommer vi att bada, träffa gamla och nya vänner och bara ha kul! På kvällen kommer vi även ha en galamiddag där man gärna får ha på sig finkläder!

Läger_Ästad_Halland_Alma_Bengtsson_MG_7470_web

Äldreveckan

Målgrupp: 13-17 år

Häng med på ett helt nytt veckoläger på Ästad 4H-gård! Tillsammans med andra får du även chansen att lära dig mer om ledarskap genom att planera samt hålla i egna aktiviteter. Detta är det perfekta lägret för dig som vill komma steget närmare ledarrollen eller bara vill ha en riktigt kul vecka med andra i din ålder.

Läger_Ästad_Halland_Alma_Bengtsson_MG_6909_web

Äventyret

Målgrupp: 13-17 år

Äventyret, ett läger fyllt av äventyr och spännande upplevelser! Bland skog och sjöar löser vi utmaningar tillsammans. Är som gjort för dig som gillar stjärnklara vindskyddskvällar och heldagar på sjön eller dig som bara vill ha ett fantastisk läger med nya kompisar.

Skärmbild 2024-01-02 150203

Riksläger

Målgrupp: 14 år & uppåt

Sveriges 4Hs största läger arrangeras varje år och lockar hundratals deltagare. Under det här lägret tävlar alla län mot varandra för att vinna den så kallade Lägertoppen, som består av flera olika grenar. Mellan tävlingarna sover vi i tält, myser runt lägereldar!

Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_027_web

Länsläger

Målgrupp: 10-15 år

Sista helgen i juni samlas många av Hallands 4H-klubbar för att göra upp om Lägertoppen. Lägertoppen består av flera olika grenar/tävlingar som pågår under lägret, varje tävling ger poäng. Den klubb som till slut har samlat ihop flest poäng vinner Lägertoppen.

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!