Lära genom att göra_2_1

Här finns vi

Vi är en ideell förening som verkar för att stärka ungdomars möjligheter att utvecklas till ansvarsfulla och självständiga individer. Vi bedriver vår verksamhet runt om i Halland och har många olika projekt och aktiviteter för barn samt unga. Vår verksamhet präglas av ett lärande genom att göra, där du som medlem får chansen att prova på olika saker och lära dig genom att själv delta och vara med och påverka.

Därför bedrivs vår verksamhet av just barn och unga, som själva bedriver olika typer av 4H-klubbar, grupper samt projekt runt om i Halland. För att delta i regelbunden verksamhet rekommenderar vi att börja i en 4H-klubb.

Kungsbacka

Anneberg 4H-klubb

Idala 4H-klubb

Stättareds 4H-gård

 

Varberg

Grimeton 4H-klubb

Hunnestad 4H-klubb

Sibbarp 4H-klubb

Valinge 4H-klubb

Träslöv 4H-klubb

Tvååker 4H-klubb

Ästad 4H-klubb

 

Falkenberg

Källsjö 4H-klubb

 

Laholm

Ålstorp 4H-klubb

220729_AlmaBengtsson_Rix22_Halland_0379_web

Hitta mer info

Är du intresserad av att läsa mer om vad våra klubbar håller i för aktiviteter, när de gör det och var? Läs mer på vår sida där vi har samlat alla klubbars aktivitetsplanering. För att delta på våra aktiviteter behöver man vara medlem, men vill man prova på är det bara att kontakta klubben och be om att få vara med några träffar!

Har du frågor eller funderingar är det bäst att antingen vända sig till vår personal eller till den enskilda klubbens ledare. Hoppas du hittar rätt!

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra