Devonutbyte_Halland_2013_Alma_Bengtsson_015

Engagera dig i Hallands 4H

Hallands 4H engagerar många människor, på många olika sätt – framförallt unga personer. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kan engagera dig hos oss.

För att se vilka ideella uppdrag vi söker personer till och för att ansöka till dessa ber vi dig att klicka dig vidare till Volontärbyråns hemsida där alla våra lediga uppdrag finns. Hör gärna av dig ifall du är intresserad av att engagera dig men inte kan hitta något uppdrag som passar dig, så ser vi till att du kommer in i gemenskapen ändå!

Alla våra uppdrag är helt ideella.

Volontärbyrån
220729_AlmaBengtsson_Rix22_Halland_0379_web

Studerande / arbetssökande

IMG_9398 (2)

Praktisera hos oss

Hos oss är du välkommen att genomföra praktik och få värdefull erfarenhet. Vi erbjuder möjligheten att praktisera inom Hallands 4H och delta i vårt arbete med ungdomar och hållbarhetsinitiativ.

Genom praktiken får du stöd och vägledning från oss och får chansen att bidra till ungdomars utveckling och samhällets framtid. Kontakta oss för att diskutera möjligheter till praktik och bli en del av vår inspirerande gemenskap!

Grundskolan / högstadiet

Gymnasiet

Högskola / Universitet

Läger_Ästad_Halland_Alma_Bengtsson_MG_6946_web

Skriv examensarbete

Som studerande är du välkommen att skriva ditt examensarbete med fokus på Hallands 4H. Vi erbjuder stöttning och möjlig handledning för att utforska ämnen relaterade till ungdomsutveckling och hållbar framtid.

Ta chansen att samarbeta med oss och bidra till positiv påverkan på ungdomar och samhället. Kontakta oss för mer information!

Högskola / Universitet

Gymnasiet

Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_198_web

Jobba hos oss

Vi välkomnar gärna intresseanmälningar från passionerade individer som delar vår vision. Skicka in din ansökan och visa ditt engagemang för ungdomars utveckling och hållbar framtid.

I dagsläget har vi inga lediga tjänster ute, men framtida tjänster kommer att laddas upp på platsbanken / arbetsförmedlingen.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ideella uppdrag

devonutbytet

Deltagare

Det är oftast som deltagare de flesta medlemmarna kommer in i verksamheten för första gången. Därefter utvecklar de sitt engagemang till att bli ledare eller arrangör.

Är du helt ny inom 4H är det bästa sättet för att börja engagera sig att delta i någon form av aktivitet. Du hittar alla våra planerade evenemang via vår medlemsportal Antribe.

Läger_Ästad_Halland_Alma_Bengtsson_MG_7026_web

Ledare

Att bli ledare inom 4H är ett naturligt steg efter att ha varit deltagare i sin klubb eller på något av våra läger.

Varje år arrangerar vi ett flertal ledarutbildningar för att fler medlemmar ska få möjlighet att bli ledare inom 4H.

Som ledare är du med på våra aktiviteter och ser till att alla mår bra och att allt rullar på.

Rix18_Tranås_2018_Alma_Bengtsson_072

Arrangör

Utan arrangörerna vore 4H ingenting. Det är genom dessa som verksamheten planeras och genomförs. De flesta som arrangerar en aktivitet har oftast varit deltagare och ledare tidigare, men det är inget krav.

De personerna som definieras som arrangörer är personer som antingen sitter med i en projektgrupp, verksamhetsgrupp eller i en styrelse.

Förtjänsttecken

Mentor

Du som har gedigen erfarenhet av att bedriva verksamhet kan utvecklas till att bli mentor.

Som mentor ser du till exempel till att arrangörerna (projektgruppen, verksamhetsgruppen eller styrelsen) mår bra, har koll på allt som behövs göras och säkerställer att verksamheten rullar på som den ska.

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra