Välkommen till Hallands 4H

Vi är en internationell ideell ungdomsorganisation med bred verksamhet inom allt från odling och djur till idrott och teater. Vi finns i över 80 länder och riktar oss till barn och ungdomar 6-25 år. Inom 4H bedriver vi verksamhet av ungdomar, för ungdomar. Det innebär att våra ledare i huvudsak är unga. I styrelser och kommittéer sitter ungdomar, som själva tar ansvar för och fattar beslut gällande sin fritid.

I Hallands 4H har vi aktiviteter i större delen av länet. Under sommaren arrangerar vi mycket läger samt matskolor som är uppskattade av 4Hare i alla åldrar. Vi arrangerar även en hel del utbildningar, internationella ungdomsutbyten och olika typer av klubbverksamet. Det som är så fantastiskt med 4H är att alla möjligheter finns och alla medlemmar är med och bestämmer vad vi ska göra.

Kika gärna runt på hemsidan, du kommer säkert hitta något som passar dig!

“Lära genom att göra”

Vårt mål är att mottot ska genomsyra all vår verksamhet.

4H:s vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Visionen ska uppnås genom att i samspel med människor och natur upptäcka deras rika värden och mångfald. I detta är varje art och individ en viktig del av helheten utan att vara mer värd än någon annan.

Finns det inte en klubb där du bor? Hör av dig till oss så kan vi starta en!

Vi har nytt medlemssystem och passar därför på att samla in e-postadresser till våra medlemmar. Vet du med dig att vi saknar din, vänligen maila oss på halland@4h.se.

matskolor

 

Matskolor, Lantlivsläger och Lantgårdsläger är några av våra främsta aktiviteter under sommaren. Är du 16 år eller äldre och vill jobba på något av våra sommar-läger/matskolor? Hör av dig till Halland@4h.se för mer information eller klicka här!

  • Ti
  • On
  • To
  • Fr

 

Ett nedladdningsbart program för alla aktiviteter under 2019 finner du här.

4H står för:

HUVUD För kunskap

HJÄRTA För medkänsla

HAND För färdighet

HÄLSA För ett sundare levnadssätt

Stort tack till våra 4H-partners!

Vill du vara med och bidra till vår verksamhet? Läs mer om hur du kan hjälpa oss här. 

RT Byggtjänst      pcdata_logo       HS_Logo_Liggande_CMYK    hunnestad bygg     ljusexperten Utskrift        

icavarberg      Varberg_Energi_staende_rod_svart     sodra_green