4H-företag

Att driva 4H-företag är enkelt och roligt! Vad du vill driva som 4H-företag är upp till dig! 4H-företag är ett hobby-företag som man vanligtvis driver under sommaren. Det kan vara att sälja kakor, klippa gräset hos grannen eller att göra cirkusbollar — bara fantasin sätter gränser!

Kolla in 4H-företagarnas egna hemsida och filmen för mer information

4hföretag.se

Youtube.com

4Hföretagsfilm

 

Blanketter 4H-företag

Alla 4H-företagsledare ska ha en 4H-företagspärm. Har du ingen? Då har du kommit rätt! Här nedan finns alla dokument som ska var i 4H-företagspärmen, det är bara att ladda ned och skriva ut!  Har du ingen möjlighet till att skriva ut? Kontakta expeditionen: halland@4h.se eller ring 0725-12 15 02!
Vill ni få fler 4H-företag i er klubb? Börja med att utse en 4H-företagsledare som samordnar 4H-företagarna. Ha en träff där ni pratar om, visar och ger exempel på 4H-företag. Glöm inte bort att registrera 4H-företagarna till expeditionen (halland@4h.se)! När 4H-företagen är igång kan det vara bra att göra hembesök hos 4H-företagarna. Då får 4H-företagarna möjlighet att ställa frågor och få vägledning i sitt 4H-företag. Vanligtvis gör man två stycken, en under och en efter sommaren.
Behöver ni hjälp med era 4H-företag eller 4H-företagare? Kontakta halland@4h.se. Vill du vara med och utveckla 4H-företagen i Hallands 4H? Gå med i 4H-företagsgruppen!
Anmälningsblankett för medlem
Hela 4H-företagspärmen Obs! Byt ut nedanstående flikar till senaste version.
Blanketter för anmälan, beställning, bedömning och redovisning