Välkommen till Stättareds 4H-gård

Till oss på Stättareds 4H-gård är du välkommen på besök när det passar dig bäst. Gården är öppen alla dagar om året och du är välkommen att njuta av omgivningarna och hälsa på djuren! Du är alltså välkommen att på egen hand kika på djuren i ladugården och i våra olika hagar och hägn även när gården är obemannad. Gårdscaféet har helgöppet kl 11-15 tom 1 oktober.

På gården kan du hälsa på djuren, leka i trädgården, grilla, åka häst & vagn, göra 5-kamp och övernatta i eget tält eller husvagn. Det flesta aktiviteter behöver bokas i förväg, de gör du enklast via stattared@4h.se.

På vandrarhemmet kan du övernatta privat, med skolklassen, kompisgänget eller kollegorna.

Ute i naturen kan du vandra, bada, fiska, övernatta i vindskydd, eget tält eller husvagn. Läs mer om vårt utbud här

Naturen bjuder: Söndagsaktiviteter för familjer och barn kl 14-16. Varannan vecka yoga-promenad för barn och varannan vecka en naturaktivitet. Läs mer om programmet här.

Höstterminen börjar vecka 37 med Djurkul · Djurskola · Hästkul · Hästskötarkurs · Äventyrsskola · Djurskötare · Medryttare. Läs mer om höstterminen här.

Numera kostar det att parkera på Stättareds friluftsområde. Istället för en allmän entréavgift har vi valt detta sätt att få in pengar till att bedriva verksamheten på Stättared. Läs mer här.

Välkomna till Stättareds 4H-gård!

Följ oss på: http://www.facebook.com/stattared

Följ oss på: http://instagram.com/stattareds4h

 

karta-garden

Kalender

 

Ge en gåva med Swish.

Stöd vår verksamhet direkt med mobilen

– enkelt, snabbt och säkert.

Vårt Swish-nummer är 123 222 24 04.

Stättared på Instagram


Stättared på Facebook