Rix18_Tranås_2018_Alma_Bengtsson_026

Skapa ett projekt med 4H

Gör skillnad inom Hallands 4H – Bli arrangör!

Hallands 4H växer och utvecklas genom engagemanget och kreativiteten hos våra medlemmar. Nu vill vi bli fler arrangörer som kan bidra till vår gemenskaps dynamik genom att skapa och leda spännande aktiviteter!

Att vara en arrangör inom Hallands 4H är en givande upplevelse som erbjuder möjligheter att:

  • Öka Aktiviteterna: Genom att arrangera olika aktiviteter, skapar vi tillsammans en livfull och aktiv verksamhet där varje medlem kan hitta något som intresserar dem.
  • Framhäva personlig och kollektiv utveckling: När fler medlemmar tar steget att bli arrangörer, skapar det en miljö av lärande och utveckling. Det är en chans att förbättra organisatoriska och ledarskapsfärdigheter, samtidigt som vi stöder varandras framsteg och framgångar.
  • Förstärka Hallands 4H:s gemenskap: Varje ny arrangör bidrar med unika perspektiv och erfarenheter som berikar vår organisation. Detta hjälper inte bara till att attrahera nya medlemmar, men även att hålla vår befintliga medlemskrets engagerad och inspirerad.

Vi välkomnar medlemmar med alla bakgrunder och erfarenhetsnivåer att utforska möjligheten att bli en arrangör. Tillsammans kan vi fortsätta att bygga en stark, inkluderande och inspirerande gemenskap inom Hallands 4H.

Är du redo att ta steget och bli arrangör? Fyll i formuläret nedan och påbörja din resa med oss!

Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_027_web

Medlemspotten

Sök pengar för projektet

En av de kluriga delarna när det kommer till att bedriva projekt är att få ihop ekonomin. För att boosta engagemanget och för att få fler aktiviteter inom Hallands 4H har vi därför en pott med pengar som alla medlemmar kan söka för att bedriva projekt.

Under länsförbundets planeringskonferens 2023 beslutade vi medlemmar att alla medlemsavgifter som kommer in till länsförbundet ska gå till aktiviteter och inköp som är direkt kopplade till oss medlemmar.

Vi beslutade att 72 000kr ska gå direkt till medlemmarna

220723_AlmaBengtsson_Rix22_Halland_0077_web

Tre lyckade projekt

002-POL-045-002

Grötgalej 2022

Projektet fick 5 000kr 

Under 2022 arrangerades Grötgalejet för andra året i rad. En aktivitet där alla engagerade medlemmar bjöds in för att fira jul tillsammans och fira samt uppmärksamma allt bra vi har gjort inom Hallands 4H hade gjort under det gånga året.

mikita-karasiou-HO6aBrYi3kE-unsplash

Norgeutbytet

Projektet fick 10 000kr

Norgeutbytet har även dem fått pengar för att kunna genomföra ett fantastiskt utbyte. Ett internationellt utbyte där ett gäng medlemmar åker över till våra grannar i Norge för att lära sig mer om deras kultur och 4H verksamhet.

Leda för fler - Kanot

Leda för fler

Projektet fick 5 000kr

En av våra mest lyckade ledarutbildningar som har arrangerats är Leda för fler och även arrangörerna för detta fick pengar för att göra projektet så bra det bara går! Ett fantastiskt projekt som har gett många ringar på vattnet.

Sommar-4H-Bada

Vad vill du skapa för projekt?

Hallands 4H är organisation för lärande och utveckling, en plats där du kan göra en verklig skillnad! Genom att arrangera ditt eget projekt har du chansen att utforska dina passioner, utveckla nya färdigheter och bidra positivt till vår verksamhet.

Oavsett om det är ett microprojekt eller ett större initiativ, är varje projekt en möjlighet att lära, dela och växa. Och kom ihåg, du är inte ensam på den här resan. Hallands 4H erbjuder stöttning och resurser varje steg på vägen.

  • Förverkliga dina idéer: Har du en idé som kan inspirera, utbilda eller stödja andra? Det är dags att förvandla den till verklighet!
  • Utveckla dina färdigheter: Genom projektarbete får du praktisk erfarenhet som bygger ditt självförtroende och förbereder dig för framtiden.
  • Var med och påverka verksamheten: Genom att arrangera ditt eget projekt hjälper du till att skapa en dynamisk och engagerad gemenskap som lockar nya medlemmar och stöder vår gemensamma vision.

Din kreativitet och engagemang driver Hallands 4H framåt. Tillsammans skapar vi en miljö där idéer blomstrar och drömmar blir till verklighet.

Fyll i formuläret nedan för att kickstarta ditt projekt! 

Starta ditt projekt här nedan!

Starta ditt projekt här!

Börja med att fylla i formuläret.

Oavsett om du har en välutarbetad idé med en färdig budget och projektplan eller enbart en idé så börjar du ditt projekt genom att fylla i formuläret här nedan. Genom att fylla i formuläret kommer du att få tillgång till en Onedrive-mapp där vi har samlat allt du behöver för att lyckas med ditt projekt.

Skapa ett projekt
juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra