4H:s Lantlivs och Lantgårdsläger!

Vi i Hallands 4H har sedan 40-talet anordnat läger och kan därför alla knep för att skapa fantastiska sommarläger. För att våra läger ska bli i världsklass arrangerar vi de flesta av våra läger på någon av våra gårdar med olika lantlivsdjur som deltagarna tillsammans med ledarna får ta hand om. Vi har på båda gårdarna gångavstånd till varsin sjö som vi badar i och våra utbildade ledare finns alltid där för att se till så att just du får den bästa veckan på hela sommaren.

STÄTTAREDS 4H-GÅRD

Gården ligger ute på landet drygt 1 mil från kusten och 3 mil från både Kungsbacka och Varberg. Under lägerveckorna tar vi hand om djuren; kor, hästar, grisar, kaniner, får och lamm, getter och höns. Vi paddlar kanot och grillar, kör tävlingar och lekar, lagar mat, badar och gör spännande utflykter. Vi bor i fräscha 2-6 bäddsrum på vandrarhemmet, men sista natten blir det en mysig övernattning i tält. Välkommen på en vecka fylld av upptåg, nya kompisar och mycket skoj!

För att delta på våra läger krävs medlemskap i 4H, bli medlem här: https://www.4h.se/stattared/bli-medlem/. Som medlem i 4H är du välkommen att delta på organisationens alla evenemang. Vi arrangerar utbildningar, internationella ungdomsutbyten och olika typer av klubbverksamhet. Det bästa med 4H är att alla möjligheter finns och det är medlemmarna som bestämmer verksamheten.

 

ÄSTADS 4H-GÅRD

Gården ligger ute på landet 2,5 mil från både Varberg och Falkenberg. Under läger­veckorna tar vi hand om djuren: kaniner, katt, grisar, getter och höns. Vi paddlar kanot och grillar, kör tävlingar och lekar, lagar mat, badar och gör spännande utflykter. Vi bor i fräscha 2–6-bäddsrum, men sista natten blir det övernattning i vindskydd nere vid sjön. Välkommen på en vecka fylld av upptåg, nya kompisar och mycket skoj!

Tillgänglighetsanpassade faciliteter finns på gården.

För att delta på våra läger krävs medlemskap i 4H. Bli medlem här https://www.4h.se/halland/bli-medlem/. Som medlem i 4H är du välkommen att delta på organisationens alla evenemang. Vi arrangerar utbildningar, internationella ungdomsutbyten och olika typer av klubbverksamhet. Det bästa med 4H är att alla möjligheter finns och det är medlemmarna som bestämmer verksamheten.

Anmäl dig här!

I år sker anmälan till våra arrangemang genom MemberSky. Klicka här för att komma direkt till MemberSky. Systemet är under utveckling. Om ni redan har ett konto på MemberSky är det enklast att logga in först, ladda om denna sida och sedan anmäla er.

Vid frågor kontakta vår expedition: 0725-12 15 02 eller halland@4h.se.

 

Läger på Ästad 4H-gård!

Läger på Stättareds 4H-gård