Devonutbytet 2020

Hallands 4H – Devon Young Farmers

Devonutbytet 2013 Fotograf: Alma Bengtsson

Förra gången blev det en succé! I sommar händer det igen! På initiativ av Alma Bengtsson, Daniel Andreasson och Oliver Brink blir det Devonutbyte år 2020.

Vi söker 4H:are i åldrarna 15-20 år som vill delta på ett internationellt ungdomsutbyte mellan Storbritannien och Sverige. Där det ryktas om kanotutflykt, gårdsbesök och om en vandring i den magiska nationalparken Dartmoor. Organisationen Young Farmers kommer ta hand om oss väl i Devon, där står de för aktiviteterna. Här i Sverige ordnar vi 4H:are allt kul! Förbered dig på lägerelds-mys, Fångarna på Gården och minnen för livet!

För att sätta igång en härlig stämning och skapa en fantastisk grupp kommer det att bli åtminstone en förberedelseträff.

Gruppen kommer att bestå av 12 deltagare och 2 ledare. Det är alltså begränsat antal platser. Första personen från varje halländsk kommun har en reserverad plats! Är man till exempel den första personen som är bosatt i Falkenberg som anmäler sig så får man garanterat en plats. Gäller tills 7 februari! Packa det glada humöret och 4H-andan och bered dig på årets utbyte! Anmäl dig nu!

När?
27:e juli – 2:e augusti är vi i Sverige
10:e – 16:e augusti är vi i Devon

Hur bor vi?
I Sverige kommer vi bo några dagar på Ästad 4H-gård, och några dagar på Stättared 4H-gård. En av dagarna kommer man bo hemma hos sig själv tillsammans med en deltagare från Storbritannien. Det kommer vara ett liknande upplägg i Devon.

Deltagaravgift: 1 500kr
Klubbavgift: 1 000kr (Kolla med din klubb om de kan stå för antingen hela eller delar av denna. Det som klubben inte kan stå för läggs till på deltagaravgiften)

Sista anmälningsdag: 7:e februari. OBS! förlängt till 12:e februari!

Hälsningar,
Arrangörerna
Daniel Andreasson, Alma Bengtsson, Matilda Karlsson och Oliver Brink

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra