England

Alla våra grupper

Att våra klubbar, gårdar och läger är viktiga är vi övertygade om. Både för de som deltar i verksamheten, är ledare för den och för de som arrangerar den. De tre delarna utgör tre femtedelar av vår kärnverksamhet.

Men för att vår klubb-, gård- och lägerverksamhet ska fungera på bästa möjliga sätt behövs det också ideella medlemmar som aktivt jobbar med att utbilda, strukturera, administrera, kommunicera, se över ekonomin och säkerställa att alla mår bra, mm.

Vårt fjärde kärnverksamhetsområde kallar vi för grupper, av den enkla anledningen att den här typen av verksamhet sker i just gruppform. Vi har ett flertal grupper som jobbar med att upprätthålla allt runt omkring för att få en bra samt levande verksamhet.

De personerna som engagerar sig i våra grupper utgör en ofantligt viktig del i maskineriet. De lägger upp strategier, planerar, genomför, utvärderar och mycket mer för att vi ska nå vår vision.

Agenda 2030
Läger_Stättared_Halland_Alma_Bengtsson_MG_6722_web

Läger- & Matskolegruppen

Det är våra två ideella grupper, lägergruppen och matskolegruppen, bestående av unga medlemmar som arrangerar hela vår lägersommar. Helt ideellt, helt fantastiskt!

Rix18_Tranås_2018_Alma_Bengtsson_026

KÄF – Kultur Äldre Fritid

Dessa arrangerar aktiviteter för våra medlemmar som är över 16 år. Vanligtvis brukar de vartannat år arrangera en internationell utbildningsresa till ett europeiskt land.

Maj

Marknadsföringsgruppen

Denna gruppen är ansvariga för att marknadsföra Hallands 4H mot våra nuvarande medlemmar, potentiella medlemmar och samarbetspartners.

Rix19_Gotland_2019_Alma_Bengtsson_027_web

Utbildningsgruppen

De som är engagerade i utbildningsgruppen är ansvariga för utbildningarna inom Hallands 4H, framförallt våra ledarutbildningar som vi arrangerar för våra medlemmar.

devonutbytet

Internationellagruppen

Vår internationellagrupp är en grupp som tillsätts när vi vill arrangera ett internationelltutbyte. Om vi vill arrangera flera utbyten samtidigt så tillsätter vi flera internationellagrupper.

Läger_Stättared_Halland_Alma_Bengtsson_MG_6662_web

Ekonomigruppen

I ekonomigruppen sitter det ideella 4Hare som har stenkoll på vår ekonomi. Vi omsätter en hel del pengar och det är viktigt att allt går rätt till, vilket den här gruppen ser till.

Läger_Ästad_Halland_Alma_Bengtsson_MG_7026_web

Valberedningen

Dessa personerna förbereder inför stämman och planeringskonferensen alla handlingar som kommer till tillsättning av våra grupper, styrelser och kommittéer.

thumbnail_18x24 Gruppbild med text RPV8A5777_expostudio27 November 2021

Varbergs Lucia

Sedan 80-talet har Hallands 4H arrangerat evenemanget Varbergs Lucia, vilket är en av Varbergs starkaste jultraditioner.

juli
Utveckla vår hemsida!

Utveckla vår hemsida!

 

Lära genom att göra