Välkommen på Sportlovsläger 2024

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi lär oss om gårdens alla djur och hur vi tar hand om dem. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis.

I anmälan väljer ni själva vilka dagar på sportlovet som ni anmäler till.

Sportlovets läger

Djurskötarläger, 7-11 år

Kostnad: 300 kr/dag

Tider: Måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14.00.

Djurinriktning är för dig 8-11 år, det är vårt vanliga läger vi erbjuder alla lov. Vi fokuserar extra mycket på gårdens djur. Vi tar hand om stallet och lär oss mer om dem. Vi klappar på hästar, tar en promenad med fåren och provar på att ha en höna i knät. 4H-läger med djurinriktning har flera grupper, vi delar in grupper efter ålder.

 x

 

Anmälan

Anmälan sker via vårt medlemsystem antribe, er plats är bokad när ni får en faktura på anmälan. Anmälan görs i barnets namn och personnummer.

I lägeravgiften ingår mellanmål och allt material under aktiviteter. Barn tar med sig egen lunchmatsäck. Vi äter lunch ute och har inte tillgång till micro. Mer information ges vid anmälan.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2024, det kostar 310 kr/år. Är du inte medlem sedan innan skapas en faktura vid anmälan.

Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret. 4H-läger med djurinriktning har flera grupper, vi delar in grupper efter ålder.

Klicka på lägrets namn för att anmäla.