Prova på 4H!

“Prova på 4H” är för dig 7-11 år som vill testa hur det är att vara på en 4H-gård. Vi kommer att lära känna djuren, klappa och borsta, och få se hur det kan vara på en gård. På 4H-gården har vi grisar, får, getter, kaniner och höns. Vi kommer ta fåren på en promenad, prova på att ha en höna i knät och känna hur grisarnas päls känns. Vi hittar på lite olika saker varje gång.

Med stöd från Botkyrka kommun kan vi erbjuda “Prova på 4H” helt gratis i sommar!

Det finns flera dagar och tider och välja på under sommaren. “Prova på 4H” finns förmiddag, kl. 9-11.30 och eftermiddag, kl 13-15.30. Det går att gå på “Prova på 4H” ett pass eller flera.

Välj mellan:

Alla datum är genomförda, vi hoppas på att kunna genomföra en liknande aktivitet nästa år!

 

Prova är gratis, med stöd från Botkyrka Kommun, och du kan vara med hur många gånger du vill under sommaren. Vi har begränsat antal platser. Anmälan sker här bredvid, du får bekräftelse på er bokning via mail.

Du behöver inte vara medlem i 4H för att gå på Prova på 4H.

Efter prova på?

Om du tyckte det var kul på prova på 4H är du välkommen att gå en eftermiddagsgrupp hos oss eller komma på läger. Vi har grupper alla eftermiddagar efter skolan hela terminen, mer information om åldrar och tider hittar du här: Djurskötarkurs på Hågelby 4H. För att vara med i vår eftermiddagsverksamhet eller gå på läger behöver du vara medlem hos oss, det kostar 310 kr/år. Då ingår försäkring när du är på gården och du får förtur till alla grupper och läger hos oss. Information om det får du vid anmälan till en kurs, du kan också gå in här för att bli medlem. 

Tack till alla er som varit med på Prova-på-4H i sommar! Det har varit jätte kul att träffa er och ha med er runt hos djuren! Vi hoppas vi ses igen :)