Välkommen på läger sommaren 2020

 

Kom med på ett av sommarens kanske mysigaste djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, rida och sköta hästarna, gosa med djuren, baka och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utöver demokrati, och vi lär oss om alla gårdens djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis som vi själva lär oss baka.

Anmälan och kostnad

Anmälan sker via formuläret här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

Dagläger kostar 250 kr/dag, vissa veckor är daglägret färre än 5 dagar. Veckor som är 5 dagar kostar 1250 kr.

I lägeravgiften ingår mellanmål och ev. utflykter, lunchmatsäck tas med. Mer information ges vid anmälan.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2019, det kostar 310 kr/år. Är ni inte redan medlemmar hittar ni här hur ni blir det. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald.

För läger 5-7 år gäller ålder från fyllda år innan eller under lägret. För läger från 8 år gäller födelseår. Vi delar in grupper efter ålder.

Här hittar du sommarens alla läger!

Läger för sommaren 2020 publiceras här under våren.

Bli gärna medlem för att få inbjudan direkt i din inkorg tidigare än alla andra!

Här kan du bli medlem

 

Tack för er som var med sommaren 2019, missa inte att anmäla dig till kommande läger!