Välkommen till Hågelby 4H-gård

 

Vi är en liten stadsnära bondgård med hästar, får, getter, minigrisar, höns, kaniner och katter. Vi finns i natursköna Hågelbyparken i Botkyrka. Du når oss enkelt med buss från T-bana eller pendeltåg.

Vår engagerade personal tar under dagarna emot grupper från förskola, skola och särskola. På eftermiddagarna har vi olika kurser och grupper samt verksamhet för våra ledare. Alla skollov har vi dagläger.

I hagarna går höns, kaniner, får, getter, grisar och hästar. Dagar när det är regnigt eller kallt så vill grisarna stanna inomhus. På sommaren är en del av djuren iväg på bete och då finns det färre djur i hagarna att titta på

Vi är alltid enklast att nå via mail hagelby@4h.se men det går även att ringa på 070 737 91 93.

Observera att vi inte har möjlighet att besvara samtal eller mail under helgerna.

Varmt välkomna att titta runt på vår hemsida – tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Klapphage i sommar

Kom och klappa på våra får och getter! Klapphagen är öppen fredagar 17 juni – 26 augusti kl. 10.30-12 och söndagar 26 juni – 31 juli kl. 10.30-12. Välkommen in!

Läs mer här.

Prova-på-4H

Prova-på-4H är för dig 6-12 år som vill testa hur det är att vara på en 4H-gård. Vi tar fåren på en promenad, prova på att ha en höna i knät mm. Prova-på-4H är helt gratis och finns 14 juli-5 augusti! Anmälan krävs: Läs mer här.

Sommarlovsläger!

Missa inte sommarens mysiga läger! Vi har läger från 5 år upp till 14 år. Vi har många olika inriktningar att välja mellan, bland annat djur, häst, äventyr, skriva och käpphäst! Läs mer och anmäl här: Sommarlov!

Barnkalas

Vill du fira ett roligt och annorlunda kalas bland djur? Då har du kommit till rätt ställe!

Vi anordnar kalas på helgerna året runt bortsett från juli då djuren är på semester.

Här hittar ni mer information om våra olika kalasupplägg.

Swish!

Ska du betala till gården eller vill skicka oss en gåva?

Vi tar emot swish. Skriv vad det gäller i meddelandet.

Swish nr: 123 543 17 88