Välkommen på höstlovsläger 2020

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft, tar hand om oss själva och äter god mellis som vi själva lär oss baka.

Anmälan och kostnad

Käpphästläger 7-11 år, måndag 26/10 – torsdag 29/10 kl. 9.00-15.30 – FULLT, endast reservplats

4H-läger 8-12 år, måndag 26/10 – fredag 30/10 kl. 9.00-16.00, fredag 9.00-14.00 – FULLT, endast reservplats

4H-läger plus 10-14 år, måndag 26/10 – fredag 30/10 kl. 9.00-16.00, fredag 9.00-14.00

Anmälan sker här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

Dagläger kostar 1250 kr. I lägeravgiften ingår mellanmål, lunchmatsäck tas med själv. Mer information ges vid anmälan. I lägeravgiften för käpphästlägret ingår material för tillverkning av käpphäst.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2020, det kostar 310 kr/år. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald, vid bekräftelse av lägeranmälan får ni mer information.

 

Mer information om våra läger

Käpphästläger – Halva dagarna tillverkar vi våra egna käpphästar och pysslar, hoppar bana och lär oss mer om hästar, halva dagarna har vi andra aktiviteter, bland annat med gårdens djur. Självklart får käpphästen flytta med hem efter avslutat läger.

4H-läger- Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och en massa annat kul!

4H-läger plus – för dig som har gått minst 4 lägerveckor hos oss under de senaste två åren. Vi håller ett högre tempo och vi fördjupar oss i de kunskaper vi har med oss sedan tidigare lägerveckor.

Lägeranmälan höstlov

Lägeranmälan höstlov

Anmälan till dagläger - lägret är inte bokat för ens ni fått en bekräftelse

Förnamn och efternamn
ååmmdd
Även postnummer och postort
Till förälder eller kontaktperson
Till förälder eller kontaktperson - hit skickas er bekräftelse
Genom att anmäla mitt barn i detta formulär så godkänner jag att mitt barns uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.