Höstlovsläger 2021

Kom med på ett mysigt djurläger! Här får du som deltagare vara med och ta hand om stallet, lära dig mer om våra djur, leka, gosa med djuren och ha kul! Missa inte det!

Vi arbetar aktivt med de 4 H:na. Huvud för kunskap – vi är med och påverkar vår lägervecka och utövar demokrati och vi lär oss om gårdens alla djur. Hjärta för medkänsla – vi samarbetar och pratar om att vara snälla mot varandra och djuren omkring oss. Hand för praktisk färdighet – vi tar tillsammans hand om gården och får lära oss genom att göra. Hälsa – vi är ute i frisk luft och tar hand om oss själva.

 

Våra lägerinriktningar

Djurinriktning är för dig 8-12 år, det är vårt vanliga läger vi erbjuder alla lov. Vi fokuserar extra mycket på gårdens djur. Vi tar hand om stallet och lär oss mer om dem. Vi klappar på hästar, tar en promenad med fåren och provar på att ha en höna i knät. 4H-läger med djurinriktning har flera grupper, vi delar in grupper efter ålder.

Mini-4H för dig 5-8 år. På mini-4H har vi ett lägre tempo med lite kortare dagar. Vi blandar djurskötsel med mycket lek och pratar även endel om respekt och empati bland djuren.

Maxi-4H för dig som är lite äldre, 11-14 år. På maxi-4H får vi med fler av 4H:s profiler och pratar även om att vara en förebild och ledare – du som vill bli ledare kan efter Maxi-4H gå Bli-ledare-läger eller en kurs på 3 tillfällen under terminen för att bli ledare hos oss.

Käpphäst är för dig 7-9 år år som gillar hästar. Vi pratar mer om hästar och sköter om våra egna käpphästar. Under lägret tillverkar vi egna käpphästar och material till dem. Under lägret tränar vi på hoppning och dressyr och tar även några uteritter med våra käpphästar. Alla får med sin käpphäst hem den sista lägerdagen.

 

Anmälan och kostnad

Anmälan sker via formuläret här bredvid, er plats är bokad när ni har fått en bekräftelse av oss via mail.

Höstlovslägret är v. 44, den 1-5 november.

I lägeravgiften ingår mellanmål och allt material under aktiviteter. Barn tar med sig egen lunchmatsäck. Vi äter lunch ute och har inte tillgång till micro. Mer information ges vid anmälan.

För att gå dagläger behöver man vara medlem 2021, det kostar 310 kr/år. Är du redan medlem i en annan 4H-klubb kan du bli gästmedlem hos Hågelby 4H klubb, det kostar 100 kr/år. Är ni inte redan medlemmar hittar ni här hur ni blir det. Innan lägerstart måste barnet vara registrerat och medlemsavgiften betald.

Ålder gäller från fyllda år innan eller under lägret.

 

Höstens läger

4H-läger med inriktning djur, 8-12 år  – FULLT!

Kostnad: 1250 kr

Tider: Måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14.00

Mini-4H läger, 5-8 år – FULLT!

Kostnad: 1250 kr

Tider: Måndag-torsdag kl. 9.15-15.00, fredag kl. 9.15-14.00

4H-läger Maxi, 11-14 år

Kostnad: 1250 kr

Tider: Måndag-torsdag kl. 9.00-16.00, fredag kl. 9.00-14.00

4H-läger med inriktning käpphäst, 7-9 år

Kostnad: 1250 kr

Tider: Måndag-torsdag kl. 9.15-15.30 (4 dagar)

 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla till höstlovslägret

Lägeranmälan
Förnamn och efternamn
ååmmdd-xxxx
Även postnummer och postort
Till förälder eller kontaktperson
Till förälder eller kontaktperson - hit skickas er bekräftelse
Genom att anmäla mitt barn i detta formulär så godkänner jag att mitt barns uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.