Spökjakt

Fredag den 5 november bjuder vi in till vår årliga spökjakt på Hågelby 4H!

 

Spökjakten är den 5 november kl. 14.45-19. Vi rekommenderar jakten för barn 5-10 år, men alla är välkomna.

Det går att välja mellan en lugnare runda (14.45-16.15) och en läskigare runda när mörkret har kommit (17-18.30). Under den läskigare rundan är det mörkt ute och våra spöken är lite extra läskiga – vi rekommenderar det från ca 8 år.

 

Hela jakten är utomhus och vi håller avstånd till varandra. Ni tilldelas en starttid tillsammans med en mindre grupp barn. Ni går sedan runt till stationerna fritt (dvs inte i gruppen) och tar eget ansvar för att hålla avstånd till andra familjer.

 

Arrangemanget ordnas tillsammans med 4H-gårdens ledare och volontärer – från planering till genomförande.

Vi har begränsat antal platser – det går endast att förboka. Anmälan sker här bredvid, ni har en plats först efter att ni har fått bekräftelse på platsen.

 

Jakten kostar 75 kr/barn – present ingår. Föräldrar/vuxna går med gratis (gäller även syskon som inte vill ha en present).

Spökjakt liten2021

Här anmäler du dig till spökjakten!

Observera att du kan anmäla max 3 barn samtidigt. Vi kan inte garantera att alla barn får plats på samma starttid men kommer ta hänsyn till det när det är möjligt.

Vill du önska olika tider för olika barn (ex. en mindre läskig för yngre barn och en mer läskig för äldre barn) gör du en separat anmälan per barn.

Spökjakt
Ovan är endast en önskan om tid. Vilken starttid ni får ser ni i er bekräftelse.
Till förälder eller kontaktperson - hit skickas er bekräftelse.
Genom att anmäla oss i detta formulär så ger jag mitt medgivande till att mitt/mina barns personuppgifter lagras i max en månad efter påskjakten.