Lediga tjänster

Är du vår nya gårdsinstruktör/fritidsledare med gedigen hästerfarenhet?

Brinner du för att se unga växa? Vill du ha ett betydelsefullt arbete där du själv får vara med och påverka och utvecklas?

Sveriges 4H är en ideell barn- och ungdomsorganisation med ca 12 000 medlemmar. Vår vision är att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Vi är partipolitiskt och religiöst obundna. Eolshälls 4H-gård är en besöksgård för grupper, skolklasser och privatpersoner och bedriver medlemsverksamhet för barn och ungdomar i ålder 6-25 år. 4H-Gården drivs enligt 4H:s riktlinjer och har tillstånd för offentlig förevisning. Bland annat föder vi upp och bevarar de svenska lantraserna. Gården har hästar, kaniner, kor, höns, och får.

 

Stor vikt kommer att läggas vid din personlighet, det viktigaste är att du brinner för det vi gör. Du är strukturerad, ansvarsfull, lyhörd och mycket flexibel. Du besitter en stark förmåga att prioritera och kunna växla mellan många arbetsuppgifter. Du är kreativ och ser lösningar på problem och tar genast tag i dem när de dyker upp. Du uppfattas som glad och positiv och har lätt för att skapa nya kontakter. Det är av yttersta vikt att du brinner för barn och unga och ser fram emot att möta dem många timmar dagligen i olika aktiviteter som du leder.

Som gårdsinstruktör så ansvarar du för att djurskötseln utförs, ta hand om besökare, handleda praktikanter, aktiviteter för skolor och omsorg, evenemang, ledarutbildningar för våra barn/ungdomar, gruppverksamhet och planera (och genomföra) kurser för såväl kvällar som lov. Detta är ett axplock för vad arbetet innebär. Vi ser att du har möjlighet att förlägga delar av din arbetstid till kvällar och helger.

Krav

-Gedigen erfarenhet av hantering av hästar. Du behärskar longering, tömkörning, ridning mm.

-svenska i tal och skrift.

-datorvana

-körkort

Meriterande

-utbildning inom djurskötsel eller pedagogik.

-erfarenhet av att köra häst och vagn.

-erfarenhet av föreningsarbete och arbete med ideella.

-erfarenhet av arbete med personer med funktionsvariation och/eller psykisk ohälsa.

Varaktighet/arbetstid

Timanställning 50–75%.

Tillträde enligt överenskommelse i december 2020.

Så ansöker du

Ansökan och frågor tas emot via mejl: ann.lillqvist@4h.se

Vi önskar inte bli kontaktade av rekryteringsföretag.