Kontakta oss

Eolshälls 4H gård

Eolshällsvägen 10

12937 Hägersten

Tel: 0760-225221

e-post: eolshall@4h.se

Ni når oss enklast via e-post,men det går bra att ringa också.

Våra öppettider

Djuren är ute i hagarna alla dagar mellan ca kl. 09:00 – 16:00. I hagarna går kor, hästar och får. Vi har även höns och kaniner. Ibland behöver stallet vara stängt för besökare, tex. om vi har inackorderade kaniner.

Gården är godkänd enligt föreskrifterna för Offentlig Förevisning av Djur med tillstånd från Länsstyrelsen och Jordbruksverket.

Hitta till oss

Eolshälls 4H-gård l ligger i Axelsberg, Hägersten.

Kommunalt: Tunnelbana röd linje nr.13 till station Axelsberg. Ta till vänster vi utgången och gå över torget till Hägerstens allé. Följ Hägerstens allé till vänster och så långt det går tills den övergår till Eolshällsvägen snett till höger. Ni följer Eolshällsvägen nästan så långt det går och ser då ett gult hus på högra sidan (två gula där vägen slutar framför dig) och mellan parkeringarna på högra sidan finns en liten backe ner och där finns vi.

Med bil söderifrån: E4,E20 till avfart 152, Mälarhöjden, ta den tredje avfarten i rondellen till Bredängsvägen. Sväng till höger till Slättgårdsvägen, sväng till höger till Hägerstensvägen. Ta den tredje avfarten i rondellen till Hägerstens allé. Fortsätt tills vägen övergår till Eolshällsvägen snett till höger. Gården ligger på höger sida. Lämna bilen på parkeringen, kör inte ner till gårdsplan.

Med bil norrifrån: E4, E20 till avfart 153, Västertorp. Fortsätt till personnevägen och följ personnevägen tills du kommer till den tredje rondellen och där tar du den andra avfarten till Hägerstens allé. Fortsätt tills vägen övergår till Eolshällsvägen snett till höger. Gården ligger på höger sida. Lämna bilen på parkeringen, kör inte ner till gårdsplan.