Inackorderingar

 

Vi sköter om din kanin när du reser bort. Kaninerna bor i stallet, så den kalla årstiden tar vi endast emot utomhuskaniner. Boka i tid, våra platser går åt fort.

Invänta bekräftelse efter er bokning. Bokningen gäller först då vi har en underskrivet avtal så vänta inte med att skicka tillbaka det.

 

 PRIS

  • Startavgift 250kr
  • 65kr kanin/dygn
  • Du kan beställa till kloklippning för 60kr/kanin.
  • Skötsel och foder ingår.

 

INLÄMNING OCH HÄMTNING

Följande datum är vi på plats kl 10-14

29-30/6

6/7-7/7

13/7-28/7

3/8-4/8

10/8-11/8

17/8-18/8

Övriga tider kl.09:00-16:00

 Ange i din bokningsförfrågan vilken tid du vill komma och lämna kaninen.

Vi skickar ett avtal till er som ni skriver på och skickar tillbaka. Obs! Bokningen gäller från att avtalet är underskrivet och skickat till oss, vi kan inte garantera att platsen finns kvar om du dröjer med att skicka tillbaka avtalet.

Transportburar och egna matskålar kan inte lämnas kvar hos oss under kaninens vistelse.

Vi tar endast emot kaniner som är friska och vi rekommenderar att du vaccinerar kaninen innan vistelsen.

Vi har utetemperatur i stallet.

 

AVBOKNING

Avbokning ska ske senast 2 veckor innan bokad vistelse, i annat fall debiterar vi dig halva summan för periodens kostnad. Om kaninen hämtas tidigare än avtalad dag så debiteras hela perioden ändå.

Om du ej hämtar kaninen avtalad dag debiteras du med extra med 500kr/dygn. Om du vill förlänga vistelsen utöver avtalad tid måste du kontakta oss och se om vi har plats.

Boka kaninhotell

Boka kaninhotell

Datum till datum
Bur
Obs! Speciella öppettider under sommaren.
Genom att anmäla i detta formulär så ger jag mitt medgivande till att personuppgifter lagras i föreningens medlemsregister och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4h.