Välkommen till Eolshälls 4H Gård

Vi ligger naturskönt i Axelsberg intill Mälaren. Från Södermalm finns promenad och cykelvägar längs vattnet ända Skärholmens gård. Vi ligger strax efter Vinterviken och före Klubbensborg.

Vi är en verksamhet för barn och ungdomar. Vårt syfte är att få varje individ att utvecklas till starka och ansvarstagande människor genom att lära sig ta hand om djur.

Vi håller stängt  6 april -9 april. Vi har läger och måste därför begränsa antalet besökare på gården. Tack för visad förståelse och välkommen till helgen igen!

Sommaraktiviteter på Eolshälls 4H

 

I år håller vi gården öppen mitt i sommaren, och välkomnar besökare kl 10-15 varje dag i juli! Vårt gårdscafé kommer hålla öppet varje dag med hembakt fika, varor från trädgårdarna och sommarblommor. Kom förbi och titta på höns och kaniner, ta en fika eller gå en runda i trädgårdarna där vi odlar grönsaker, blommor och bär.

 

På helger och onsdagar kan ni dessutom testa era kunskaper i vår tipsrunda, låna käpphästar och hinder och hälsa på hönor och kaniner om de är på humör. Varmt välkomna!

 

 

Välkomna på 2-dagarsläger

 

I juli när de stora djuren är iväg på bete kommer vi hålla dagläger för barn i mini-format. 2 dagar fyllda med djurmys, äventyr med käpphästarna, pyssel, paddling och bad om vädret tillåter. Vi kommer att ta hand om hönsen och kaninerna, mysa med katterna, sköta gårdens sysslor, plocka frukt och bär i trädgårdarna och njuta av sommaren tillsammans med barnen.

 

Barn från 7 år, anmälan sker under fliken dagläger

Läger finns att boka mån-tis och tors-fre vecka 28-30, välkomna!

IMG_3418

 

 

Nu har vi släppt alla platser till vårens och sommarens läger!
Välkomna att anmäla er här på hemsidan!

dav

Ni vet väl att vi har en gårdsbutik? Hos oss kan ni köpa hö, halm och sågspån. Vi säljer även nyskördat efter säsong och hantverk.

 

Betalningar till Eolshälls 4H Klubb

Halvtimmesridningar

Märk betalningen med namn, datum, tid och häst.

Plusgiro 357264-1 och swish 1231717297

 

Kurser och läger

Namn, aktivitet och datum.

Plusgiro 357264-1


Varor från vår gårdsbutik eller café betalas till swish.

Märk med vad du handlat.

Swish 123 5949516

Vill du sponsra oss? Vi behöver dig!

Betalning sker till PG 357264-1    

Tack!

Vill du sponsra oss?
För och efternamn
Genom att anmäla dig i detta formulär så godkänner jag att mina uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.