Välkommen till Eolshälls 4H Gård

Vi ligger naturskönt i Axelsberg intill Mälaren. Från Södermalm finns promenad och cykelvägar längs vattnet ända Skärholmens gård. Vi ligger strax efter Vinterviken och före Klubbensborg.

Vi är en verksamhet för barn och ungdomar. Vårt syfte är att få varje individ att utvecklas till starka och ansvarstagande människor genom att lära sig ta hand om djur.

Gården är stängd V.28-V.31 då djuren är på bete. Våra helgaktiviteter startar V.34 och höstterminens veckoaktiviteter startar V.36.

Med anledning av Coronaviruset och det förhöjda läget med risk för samhällsspridning i Stockholmsregionen, uppmanas alla besökare som har förkylningssymtom att inte besöka våra 4H-gårdar.

I övrigt gäller att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att precis som vanligt, tvätta händerna före och efter besök hos våra djur.

 

Nyheter 2020

Nu kan ni anmäla er till hösten kurser.
Nyhet! Djurskötarkurs 14-18 år, Hästskötarkurs för vuxna mm.

 

Dags att boka sommarens kanin och marsvinshotell!

Vänligen skicka förfrågan till eolshall@4h.se.

Stötta oss!

Vi som så väldigt många andra drabbas av det som händer nu. Hos oss finns möjlighet att bidra på olika sätt, inte bara ekonomiskt. Välkommen att anmäla er till vår helgskötarkurs i april.

Är du redan helgskötare och vill ha ett morgonpass en vardag så finns det möjlighet till det nu.

Vill du bli volontär på gården?  Välkommen att skicka e-post till: eolshall@4h.se

 

Ni vet väl att vi har en gårdsbutik? Hos oss kan ni köpa hö, halm och sågspån. Vi säljer även nyskördat efter säsong och hantverk.

 

Betalningar till Eolshälls 4H Klubb

Kurser och halvtimmesridningar betalas till vårt plusgirokonto.

Märk betalningen med:

Kurser

Namn, aktivitet och datum för kursstart.

Halvtimmesridningar

Namn, datum och häst.

Plusgiro 357264-1


Varor från vår gårdsbutik eller café betalas till swish.

Märk med vad du handlat.

Swish 123 59 495 16

Vill du sponsra oss? Vi behöver dig!

Betalning sker till PG 357264-1    

Tack!

Vill du sponsra oss?
För och efternamn
Genom att anmäla dig i detta formulär så godkänner jag att mina uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.