Välkommen till Eolshälls 4H Gård

Vi ligger naturskönt i Axelsberg intill Mälaren. Från Södermalm finns promenad och cykelvägar längs vattnet ända Skärholmens gård. Vi ligger strax efter Vinterviken och före Klubbensborg.

Vi är en verksamhet för barn och ungdomar. Vårt syfte är att få varje individ att utvecklas till starka och ansvarstagande människor genom att lära sig ta hand om djur.

Verksamheten är igång igen!

Vi har flyttat all verksamhet utomhus och är noggranna med att hålla avstånd och tvätta händerna. Vi helgens aktiviteter ber vi alla besökare hålla avstånd till varandra.

Nu har vi släppt alla platser till vårens och sommarens läger!
Välkomna att anmäla er här på hemsidan!

dav

Är du redan helgskötare och vill ha ett morgonpass en vardag så finns det möjlighet till det nu. Du kanske är ny och behöver extra stöd av personal i början.
Vill du bli volontär på gården?  Vi söker speciellt er som tycker om att snickra och bygga då vi har många projekt igång. Välkommen att skicka e-post till: eolshall@4h.se

 

Ni vet väl att vi har en gårdsbutik? Hos oss kan ni köpa hö, halm och sågspån. Vi säljer även nyskördat efter säsong och hantverk.

 

Betalningar till Eolshälls 4H Klubb

Halvtimmesridningar

Märk betalningen med namn, datum, tid och häst.

Plusgiro 357264-1 och swish 1231717297

 

Kurser och läger

Namn, aktivitet och datum.

Plusgiro 357264-1


Varor från vår gårdsbutik eller café betalas till swish.

Märk med vad du handlat.

Swish 123 5949516

Vill du sponsra oss? Vi behöver dig!

Betalning sker till PG 357264-1    

Tack!

Vill du sponsra oss?
För och efternamn
Genom att anmäla dig i detta formulär så godkänner jag att mina uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.