Dagläger påsklov

Vi bekantar oss med gårdens djur, hästar, kor, får, och höns. Vi ser till att de får sin dagliga skötsel och att de har det bra. Har vi tur så har fåren fått lamm och våren grönskar. Vi hittar på olika aktiviteter och är gärna utomhus. Det blir massor av djurmys och lekar!

Datum: 6-9 april

Ålder:7-14 år

Tid: 09:00-16:00

Avgift: 1400kr

Medlemskap: Medlemsskap är obligatoriskt. Bli medlem på

https://membersky.com/org/4h/eolshalls-4h/bli-medlem

 

Dagläger sommarlov

Nu kan ni anmäla er till sommarens läger. De är väldigt populära så vänta inte med anmälan. Vi kommer lära oss om gården djur, ta hand om gården och trädgårdarna. Vi varvar djurskötsel med bad, kanotpaddling och lek. Tillsammans bakar vi bröd till vårt mellanmål och vi äter vår medhavda matsäck utomhus. Vi anpassar våra aktiviteter efter väder, men lovar att bjuda på en massa skoj!

Om lägret är fullbokat går det bra att sätta upp sig på reservlistan.

Välkomna till sommarens roligaste läger!

Datum: v.24, v.25, v.26, v.27, v.32, v.33, v.34

Ålder:7-14 år

Tid: 09:00-16:00

Avgift: 1750kr

Medlemskap: Medlemsskap är obligatoriskt. Bli medlem på

https://membersky.com/org/4h/eolshalls-4h/bli-medlem

 

 

 
Anmälan till dagläger
För och efternamn
Hit skickas er bekräftelse
Till målsman
Om det är något vi bör känna till som t.ex. allergier.
Genom att anmäla mitt barn i detta formulär så godkänner jag att mitt barns uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H. men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt. bort från den listan.