Halvtimmesridning

På lördagar och storhelger erbjuder vi halvtimmesridning. En vuxen måste följa med och leda hästen, men personal går med på promenaden och hjälper till.

Våra viktgränser för hästarna är: Hilma 50kg och Bandito 25kg. Hjälm finna att låna.

Pris

160kr

140kr medlem

Så här går bokningen till.

Bokning sker genom formuläret nedanför. Vi tar hand om alla bokningar så fort som möjligt.Vid hög arbetsbelastning kan den dröja. Den som bokar först får platsen. Det kan betyda att en ridtid kan bli bokad innan vi hinner ta bort den som ledig tid. Vid bokning skickar vi ut en bekräftelse och om ni bokat och någon hunnit före skickar vi ut information om det. OBS! Betala ej ridningen förrän ni har fått en bekräftelse att ni fått platsen. Om ingen tid dyker upp i fältet är alla tider bokade.

Boka halvtimmesridning
Boka halvtimmesridning
För och efternamn på den som bokar
Jag är medveten om att all ridning sker på egen risk och att målsman är ansvarig för sina barn. Hjälm är obligatoriskt.
Genom att anmäla mig i detta formulär så godkänner jag att mina uppgifter lagras i föreningens medlemsregister. Medlemsregistret delas med Riksförbundet Sveriges 4H, men används inte i andra sammanhang. Ni godkänner även att er mailadress läggs till för att få gårdens nyhetsutskick, detta kan ni enkelt avanmäla er ifrån och då tas er mailadress automatiskt bort från den listan.

attachment1588575639632 (kopia)