Vill du engagera dig?

Vallentuna 4H är en ideell förening, och det hade inte varit möjligt att bedriva gården och dess verksamhet utan all hjälp vi får från frivilliga. Här nedan kan du läsa om hur du kan engagera dig och hjälpa till med. Kanske hittar du något som passar dig, eller så är du bra på något som inte finns listat- hör av dig till oss via mail!

Helgskötare

Är du och/eller din familj intresserade av att jobba ideelt som helgskötare på gården?

Som helgskötare få ni under en dag komma till gården och ta hand om våra djur – fodra, mocka, släppa ut/in alla djuren etc. De hästvana kan låna våra hästar till ridning. Ni får självklart en introduktion i allt ni behöver veta först.

Är du intresserad? Prova på att vara helgskötare för en dag och gå tillsammans med en annan helgskötare.

Hör av er via mail eller telefon!

Hjälp vid evenemang

På Vallentuna 4H håller vi flera evenemang varje år, och deltar även i evenemang som hålls i kommunen. Då behövs ofta hjälp med bakning, leda hästar, planering med mera.

Vid alla event behövs en eller flera vuxna, som självklart får hjälp av våra duktiga ledare.

Låter detta intressant? Hör av dig till vallentuna@4h.se

Intresserad av styrelsearbete?

Styrelsen har lite extra ansvar på gården. Det är de som planerar event, har kontakt med ideella, söker sponsorer, har hand om ekonomin med mera. Styrelsen träffas ca 6-8 gånger/år och tidigare styrelseerfarenhet krävs ej.

Alla styrelsemedlemmar bidrar med det de kan och vill – kanske är du extra bra på något som du vill bidra med i styrelsen? 

Vill du veta mer om styrelsen? Hör av dig till oss så berättar vi mer! Styrelsen väljs på årsmötet som brukar hållas i februari varje år.