Läger

 

På Vallentuna 4H erbjuder vi dagläger för barn från 7 års ålder under sport-, påsk-, sommar- och höstlov. I vanlig 4H-anda ägnar vi oss åt en massa skoj så som stall- och djurskötsel, ridning, häst – och vagnkörning, kaningos och fårpromenader, mysiga utflykter, lekar, bakning och mycket mer.

Under sommaren erbjuder vi även mini-läger för de mindre barnen (4-6 år).

Praktisk information

Egen lunch medtages, men vi bjuder på mellanmål. Microvågsugn och kylskåp finns på gården. Det är bra om barnen har med sig egna bestick och vattenflaska.

Lägren är under dagtid och 3-5 dagar långa. Tiderna variera något men dagarna brukar börja vid kl 9.00 och avslutas någon gång mellan 15.00-16.00. Schema kommer finnas tillgängligt innan lägret startar.  Barnen kan lämnas på gården tidigast 30 minuter innan dagens början, och hämtas senast 30 minuter efter dagens slut. Utöver dessa tider ansvarar inte personalen för barnen.

På de flesta lägren sker flera aktiviteterna i grupper. Om barnet önskar vara i samma grupp som en kompis eller syskon går det bra att meddela detta vid anmälan.

Glöm inte att ha med kläder efter väder. Kläderna måste tåla kyla, regn och visst slitage. Det kan även vara bra att ha ett extra par strumpor eller vantar i väskan, om de andra blir blöta. Om man har ridhjälm/ridväst går det bra att ta med denna, annars kan man låna på gården.

Anmälan och Betalning

För att kunna delta på läger behöver barnet vara medlem i 4H. Medlemskap registrerar ni själva i vårt medlemssystem MemberSky, observera att det är barnets uppgifter som skall anges. En faktura på medlemsavgiften skapas automatiskt när ni registrerat er.

Avanmälan ska göras senast två veckor innan lägret för att få återbetalning. Annars görs bara återbetalning vid sjukintyg. Medlemsavgift återbetalas ej.

Förseningsavgift debiteras vid försenad inbetalning.

Vid för få anmälningar kan lägret utebli. Då betalas givetvis lägeravgiften tillbaka.

Utflykt med häst och vagn
Utflykt med häst och vagn
Picknick nere vid ängen
Picknick nere vid ängen

Information om kommande läger

 

Läger

Datum

Pris

Antal lediga platser

Anmälan

Sportlovsläger  v 9 2020

Mån 24/2 tom torsdag 27/2 2020

1250 kr

20 st

Mer info kommer

Anmälan öppnar vecka 5

Senast uppdaterad: 29/6