Läger

 

På Vallentuna 4H erbjuder vi dagläger för barn från 7 års ålder under jul-, sport-, påsk-, sommar- och höstlov. I vanlig 4H-anda ägnar vi oss åt en massa skoj så som stall- och djurskötsel, ridning, häst – och vagnkörning, kaningos och får- och getpromenader, mysiga utflykter, lekar, bakning och mycket mer.

Under sommaren erbjuder vi även mini-läger för de mindre barnen (3-6 år). Lägret pågår i 3-5 dagar mellan klockan 9 och 13 då umgås vi med djuren, rider, åker häst och vagn, pysslar och mycket mer.

Praktisk information

Egen lunch medtages, men vi bjuder på mellanmål. Microvågsugn och kylskåp finns på gården. Det är bra om barnen har med sig egna bestick och vattenflaska.

Lägren är under dagtid och 3-5 dagar långa. Tiden är från kl 9 till 15/16. Barnen kan lämnas på gården tidigast 30 minuter innan dagens början, och hämtas senast 30 minuter efter dagens slut.

På de flesta lägren sker flera aktiviteterna i grupper. Om barnet önskar vara i samma grupp som en kompis eller syskon går det bra att meddela detta vid anmälan.

Glöm inte att ha med kläder efter väder. Kläderna måste tåla kyla, regn och visst slitage. Det kan även vara bra att ha ett extra par strumpor eller vantar i väskan, om de andra blir blöta. Om man har ridhjälm/ridväst går det bra att ta med denna, annars kan man låna på gården.

Anmälan och Betalning

Anmälan görs under fliken “anmälan” i menyn. Avgiften betalas in på PG 173006-8. Alla deltagare ska vara medlemmar och det blir man genom att betala in medlemsavgiften som är 380 kr/år.

Att anmälan skickats visas i ett meddelande när ni tryckt på skicka. Anmälan är bekräftad när ni fått ett svarsmail.

Avanmälan ska göras senast två veckor innan lägret för att få återbetalning. Annars görs bara återbetalning vid sjukintyg. Medlemsavgift återbetalas ej.

Avgiften ska vara betald senast två veckor innan start av lägret. Förseningsavgift debiteras vid försenad inbetalning.

Vid för få anmälningar kan lägret utebli. Plats under annan vecka erbjuds.

Utflykt med häst och vagn
Utflykt med häst och vagn
Picknick nere vid ängen
Picknick nere vid ängen

Information om kommande läger

Anmälan till sportlov och påsklov är öppen! Anmälan till sommarens läger öppnar den 1 april kl 9. Anmälan sker endast via hemsidans formulär! Medlemsavgift för året på 380kr tillkommer om man inte redan är medlem.

Läger

Datum

Pris

Antal lediga platser

Schema

Sportlov från 7år

25/2-1/3

1200kr

17 st

Påsklov från 7 år

15/4-18/4

960kr

18 st