Uppsala Läns 4H söker sommarjobbare

Vill du ha ett sommarjobb med stor variation? Vi söker förstärkning under sommaren!

Uppsala läns 4H behöver förstärkning till teamet under sommaren. Sommaren är högsäsong för oss, ordinarie verksamhet ska bedrivas samtidigt som våra populära sommarläger anordnas på flera orter i länet. Som sommarjobbare hos oss förväntas du hjälpa till där behovet är störst, vilket innebär en kombination av administrativa och praktiska arbetsuppgifter, exempelvis:

  • Arbetsuppgifter rörande sommarläger – planera ledarschema, sammanställa deltagarlistor samt köra djur och material till läger.
  • Administrera aktiviteter – svara på mail, boka in aktiviteter, förbereda marknadsföring.
  • Stötta vår gårdsverksamhet – hjälpa till i den dagliga driften av gården och med djuren.

Du behöver ha en positiv inställning, vara lösningsorienterad, ha lätt för att samarbeta med olika typer av människor och ha ett strukturerat arbetssätt. Resten lär du dig! Vi är ett engagerat team som har roligt ihop och upplever en stor meningsfullhet på jobbet.

Arbetstider

Vi behöver förstärkning på heltid från juni till augusti, men är flexibla med tillträdesdag och sista dag.

Vår verksamhet

4H är en organisation som drivs av unga för unga, och har som vision att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden, och det är med den som grund vi bygger all vår verksamhet.

4H är en ideell barn- och ungdomsorganisation som är partipolitiskt och religiöst obunden. Uppsala läns 4H består idag av ett länskansli samt de två öppna besöksgårdarna Gränby och Årsta. Vi har även klubbverksamhet runt om i länet. 4H är en arena där unga får ta plats i samhället; lära sig om föreningsdemokrati och direkt påverka sin egen fritid. Vår målgrupp är framförallt barn och unga i åldern 6 – 25 år, men alla är välkomna inom 4H.

Övrigt

Kvälls- och helgjobb förekommer och är en förutsättning för att genomföra uppdraget.

Heltid motsvarar 37,5 h arbetsvecka.

Att du har minst B-körkort är ett krav.

Placering: Uppsala.

4H i Uppsala har kollektivavtal.

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

4H är en barn och ungdomsorganisation varför det är en rutin att alla anställda hos oss uppvisar ett utdrag från polisens belastningsregister innan anställning kan påbörjas.

För ansökan, fyll i nedanstående formulär: 

https://docs.google.com/forms/d/1wL5YAz_z_oRh-fYrEllvZt2_UmzlTJIgnTw8TUnibdY/edit

 

Helgskötare på Gränby 4H-gård

Som helgskötare hjälper du till med skötsel av gården och dess djur under helgerna. I arbetet ingår arbetsuppgifter som bl.a. fodring och vattning av djur, daglig skötsel av gårdens djur och städning av toaletter. Du som söker ska vara över 18 år. Meriterande är om du har djur- och hästvana.

Vi söker just nu inga helgskötare, men skicka gärna in en spontanansökan.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev till julia.adriansson@4h.se.

 

Ledare för djurhagar

Djurhagar är en mycket populär aktivitet där Gränby 4H-gård åker med en del av våra djur till t.ex. omvårdnadsboenden, förskolor, handikappgrupper och olika föreningar. Man är på plats över dagen och ställer upp mindre hagar med olika djur som besökare får hälsa och klappa på. Barnen är såklart den största målgruppen på dessa aktiviteter, men djurhagarna passar bra på alla slags familjearrangemang och gårdsfester.

Du som ledare ska under dagen aktivt stå vid hagarna och prata med besökarna, berätta lite om våra djur och om föreningen 4H samt vad vi har för aktiviteter/kurser/läger både i länet och på vår 4H-gårdar.

Som ledare för djurhage ska du ha körkort och tillgång till egen bil med dragkrok, meriterande om du har vana att köra släp. Det är också meriterande om du har djurvana och tidigare har jobbat med människor.

Vi söker just nu inga ledare till våra djurhagar, men skicka gärna in en spontanansökan.

Skicka in ansökan med CV och personligt brev till aktivitetsledare.granby@4h.se.

Ledare
lägerledare