Helgskötare

Som helgskötare hjälper du till med skötsel av gården och dess djur under helgerna. I arbetet ingår arbetsuppgifter som bl.a. fodring och vattning av djur, daglig skötsel av gårdens djur och städning av toaletter. Du som söker ska vara över 18 år till vill hjälpa till med detta mot en mindre ersättning. Meriterande är om du har djurvana och hästvana.

Vi söker just nu inga helgskötare, men skicka gärna in en spontanansökan.
Skicka in ansökan med CV och personligt brev till aktivitetsledare.granby@4h.se.

 

Ledare för djurhagar

Djurhagar är en mycket populär aktivitet där Gränby 4H-gård åker med en del av våra djur till t.ex. omvårdnadsboenden, förskolor, handikappgrupper och olika föreningar. Man är på plats över dagen och ställer upp mindre hagar med olika djur som besökare får hälsa och klappa på. Barnen är såklart den största målgruppen på dessa aktiviteter, men djurhagarna passar bra på alla slags familjearrangemang och gårdsfester.

Du som ledare ska under dagen aktivt stå vid hagarna och prata med besökarna, berätta lite om våra djur och om föreningen 4H samt vad vi har för aktiviteter/kurser/läger både i länet och på vår 4H-gårdar.

Som ledare för djurhage ska du ha körkort och tillgång till egen bil med dragkrok, meriterande om du har vana att köra släp. Det är också meriterande om du har djurvana och tidigare har jobbat med människor.

Vi söker just nu inga ledare till våra djurhagar, men skicka gärna in en spontanansökan.
Skicka in ansökan med CV och personligt brev till aktivitetsledare.granby@4h.se.

getter

Jobba som lägerledare!

Gränby 4H ordnar dagläger under sommarlovet, höstlovet, sportlovet och påsklovet och Uppsala Läns 4H anordnar övernattningsläger på sommarlovet.

Ansökan till sommarjobb 2022 kommer i mars 2022.

Frågor: Maila dina frågor till uppsala@4h.se.

lägerledare