Hyra kanin

Funderar ni på att skaffa en kanin till familjen? Ett husdjur är ett stort ansvar och det är viktigt att ta med i beräkningarna att kaniner kan bli upp till 10 år gamla.

På Gränby 4H erbjuder vi möjligheten att hyra kanin från oss. Det är ett bra sätt att testa på ansvaret med en kanin. En hyrkanin kan alltid flytta tillbaka till 4H-gården om det behövs. Vi hyr ut våra kaniner i par eftersom kaniner trivs bäst med en kompis. De är sociala och vana med barn.

Fån maj till september är det högsäsong för vår kaninuthyrning så var ute i god tid när ni bokar. Då hyrs kaninerna ut i 2-veckorsperioder, vill ni hyra längre än så går det bra att boka flera perioder. Under lågsäsong bokas kaninerna istället via mail hos aktivitetsledare.granby@4h.se.

Pris: 1400 kr för 2 veckor.

I hyran ingår:

  • 2 kaniner
  • Bur (släp krävs för transport av de flesta burarna)
  • Foder
  • En omgång strö till buren. Behöver ni mer strö går det att köpa till från oss när ni hämtar kaninerna.

Hyrperioder

Klicka på den/de period du vill hyra för att komma till bokningssidan.

För mer information eller om ni har frågor maila till aktivitetsledare.granby@4h.se.

Kokos

Kaniner att hyra

På gården bor ett gäng med kaniner som går att hyra. Vilka kaniner ni får bestämmer personalen utifrån era förutsättningar att ha kaninerna, bl.a. hur stor bur ni har plats för och om kaninerna ska bo inne eller ute. Nedan kan ni se vilka kaniner vi hyr ut och även om det är upp till personalen vilka som följer med er hem så går det självklart bra att skicka in önskemål.

Cloe och Dennis

Cloe ^0 Dennis (2)

Morris och Shala

Morris ^0 Shala (2)

Bella och Molly

Bella ^0 Molly (2)

Nicci och Hedda

Nicci & Hedda (2)

Lillan och Chanel

Lillan ^0 Chanel (2)

Thelma och Louise

Kola och Vanilj

Kola ^0 Vanilj

Skutta och Stampa

Skutta & Stampa (2)