Välkommen till Gränby 4H

 

Här hittar du information om gården, alla våra djur, våra aktiviteter och anmälan till dem, klubben och hur du blir medlem. Om du inte hittar det du söker här på hemsidan så tveka inte att höra av dig, kontaktuppgifter hittar du under sidan “Kontakta oss”.

4H är en ideell ungdomsorganisation som drivs av unga för unga med visionen att “alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden“. Gränby 4H består dels av gården med ett stort djurantal och har öppet alla dagar året om samt klubben som drivs av ideella ungdomar och ansvarar för de flesta aktiviteter som utförs på gården.

Gilla våran facebook-sida Gränby 4H-gård Facebook-tumme

Gårdens öppettider

Vardagar: kl.9:00 – 16:00

Helger och helgdagar: kl.9:00 – 15:00

Välkommen till gården – en film om smittskydd.

Nedan kan du se en kort film framtagen av Sveriges 4H i ett samarbetsprojekt med SVA om smittskydd och vad man ska tänka på när man besöker en gård med djur. Kolla gärna på filmen innan ni besöker gården, för er och för djurens skull!

Öppettider i.o.m. Covid-19

Vi har öppet som vanligt tillsvidare. För er och vår personals hälsa ber vi er att hålla avstånd till andra på gården, undvika att skapa trängsel och tvätta händerna ofta och noga.

Åtgärder på 4H-gårdar

Djurens Dagar 21 – 22 september 2019

Gränby 4H-klubb anordnade 21 och 22 september Djurens dagar på gården. Under helgen fanns massa aktiviteter för hela familjen. På lördagen den 21 september firades även nationella 4H-dagen. Klockan 10-15 hade vi ponnyridning, café, hölass, fiskedamm och massa annat!

Pippi Långstrump kom även hon på besök!

 

 

Nästa Djurens dagar kommer att ske under maj 2020. Mer information kommer.

Djurensdagar

Påskcafe 14 april

14 april arrangerade Gränby 4H-klubb påskfirande på gården. Man kunde bland annat rida ponnyridning, fika i cafét, gå påskäggsjakt och träffa Pippi Långstrump! Dagen blev mycket lyckad, påskäggsjakten som hade 100 platser sålde slut på 40 minuter och solen sken hela dagen. Vi vill tacka alla besökare som besökte gården denna dag, utan er hade det inte blivit en sådan succé. Vi vill även tacka Ica Kvantum som sponsrade påskäggsjakten.

Vi hoppas att se er alla igen på nästa evenemang på gården som är Djurensdagar 25 – 26 maj!

ica
Påskcafe

Sveriges 4H fyller 100 år!

2018 så firar Sveriges 4H 100 år. I Uppsala slog vi på stort och bjöd in till fest på Gränby 4H-gård på den nationella 4H-dagen som i år inföll 15:e september. En otroligt lyckad dag med rekordmånga besökare och fint väder! Till höger kan ni se ett litet bildspel med bilder från den underbar dagen. Stort tack till alla besökare, alla funktionärer och samarbetspartners!

Nu kör vi 100 år till!

Web

facebook-create-1239286981

 

Gilla och följ Gränby 4H gård på Facebook!

SFR logo red (transparent bakgrund)

All vår verksamhet utförs i samarbete med Studiefrämjandet.