Välkommen till Gränby 4H

Just nu är vår kaninlada stängd p.g.a. misstänkt smitta. Det går bra att hälsa på våra övriga djur som vanligt men glöm inte att tvätta händerna innan och efter.

Öppettider

Vardagar: kl. 9:00 – 16:00

Helger och helgdagar: kl. 9:00 – 15:00

Gränby 4H-gård är en besöksgård som är öppen året om för alla besökare, hos du kan träffa ett gäng olika djur och det är kostnadsfritt att besök gården. Vi anordnar även aktiviteter på gården, främst för barn och unga men även vissa för vuxna, ni kan läsa mer om alla våra aktiviteter under fliken Aktiviteter.

På gården finns även en ungdomsklubb, Gränby 4H-klubb, som driver mycket verksamhet med hästarna och getterna på gården. De hittar även på massa andra roliga aktiviteter för sina medlemmar. Läs mer om klubben under fliken Om klubben.

Här på hemsidan hittar du information om gården, alla våra djur, aktiviteter och anmälan till dem, klubben och hur du blir medlem. Om du inte hittar det du söker här på hemsidan så tveka inte att höra av dig, kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta oss.

Innan du gör ett besök hos oss, gå gärna in på fliken Om gården och läs om vad som är bra att tänka på när du besöker oss. Under denna flik finns också svar på vanliga frågor.

Följ oss på sociala medier

Vi finns både på Facebook och Instagram. Följ oss för att få uppdateringar om gården, djuren och våra aktiviteter!

Gränby 4H-gård     Facebook-tumme

@granby4hgard Instagram-logo

 

Våra samarbetspartners

Uppsalahem