Swisha en gåva- bli 4H-kämpe!

Var med och bevara 4H för framtiden. I år fyller vi 100 år och vill ta tillfället i akt att rusta 4H:s viktiga verksamhet.
Visst vill du att vi ska finnas kvar för kommande generationer barn och ungdomar?

 

varje

Sveriges 4H är en ideell organisation utan vinstsyfte. Organisationen drivs av ideella krafter, hopp, medlemsintäkter, donationer och statsbidrag. 4H behöver er hjälp för att kunna fortsätta att driva organisationens arbete framåt.

4H:s samhällsuppdrag är att sprida kunskap om hur vi räddar utrotningshotade svenska lantrasdjur, hur vi kan ha god självhushållning, hur naturens kretslopp fungerar och att uppmuntra barn och ungdomar att utvecklas till engagerade, ansvarstagande och välmående människor med respekt för omvärlden. 4H-gårdarna över hela Sverige är en av organisationens viktigaste plattformar för detta. Därför skulle 4H aldrig begära inträde av de som besöker verksamheten- det strider mot 4H:s övertygelse och vision om att alla är välkomna till 4H. Alla kan ta del av det välmående vi skapar. Vi uppmuntrar barn- och ungdomar till naturlig rörelse, lekar och aktiviteter som stimulerar såväl kropp som knopp. Detta ger folkhälsa och ett hållbart, roligt och kravlöst förhållningssätt till motion och rörelse.

Swish- ge valfri gåva redan idag!

Riksförbundet Sveriges 4H:s Swishnummer är: 123 161 13 26

swish

 

Genom att scanna denna kod bidrar du med 15 kronor till Sveriges 4H.