Här hittar du både lediga tjänster, information om praktik samt ideella uppdrag och förtroendeuppdrag.

Projektledare och kommunikatör till Riksförbundet

Under 2022 kommer vi driva flera projekt finansierat av Svenskt Friluftsliv. Vi söker en visstidsanställd projektledare då vi under 2022 kommer att genomföra ett större projekt. Projekt syftar till att fler barn och unga ska mötas tillsammans ute i naturen. Projektet kommer att leda till att fler barn och unga får testa på att åka på läger och vara utomhus under sommaren. Det kommer leda till ökad kännedom om friluftsliv och allemansrätten hos dessa barn samt till motion och rörelse utomhus. Något som vi tror kommer att ge mersmak och påverka deras vardagsintressen även efter lägrets slut.

Är du intresserad? Läs mer om tjänsten här.

Kättilsröds 4H-gård söker en verksamhetsledare

Kättilröds 4H-gård är en väletablerad gård öppen för allmänheten i Tuve i Hisingsparken. Här finns kor, får, getter, grisar, hästar, kaniner, höns, ankor och katter. Gården har en stor och mycket uppskattad barn- och ungdomsverksamhet och bedriver ridskola på vardagar samt olika typer av lägeraktiviteter på loven.

Kättilsröd är också ett välbesökt utflyktsmål för barnfamiljer, föreningar och friluftsentusiaster.

Är du intresserad? Läs mer om tjänsten här.

Sista ansökningsdag: 28 februari

 

Verksamhetsledare sökes till Gränby 4H-gård, Uppsala

Om jobbet

Gränby 4H-gård i Uppsala står i startgroparna för en stor förändringsresa, där de som redan idag är en viktig samhällsaktör strävar efter att ytterligare stärka verksamheten för barn och unga.

Samtidigt ska de också bli Uppsalas främsta besöksmål; en grön oas mitt i staden som alla känner till!

4H är en organisation som drivs av unga för unga, och har som vision att alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden, och det är med den som grund som vi bygger all vår verksamhet.

De söker nu Dig, som vill vara deras verksamhetsledare och följa med på förändringsresan som de står inför!

Är du intresserad? Läs mer om tjänsten här.

Sista ansökningsdag: 11 april


Praktik hos Sveriges 4H

Vill du få värdefull erfarenhet, möjlighet att utvecklas och knyta nya kontakter? Vill du fördjupa dina kunskaper om föreningslivet och vara med och utveckla en organisation? Då finns det möjlighet att göra din praktik hos oss. Vi är öppna för att ta emot praktikanter inom en bredd av områden som är relevanta för vår organisation.

Ansökan om praktik

Skicka in en ansökan om praktik med ett personligt brev på max en sida där du berättar lite mer om dig själv, din utbildning och praktisk information samt ditt CV till jobb@4h.se. Märk ämnesraden med “Praktik”

 

Praktik med fokus på lön och HR

Studerar du lön eller HR på eftergymnasial nivå och söker en praktikplats?  Sveriges 4H sköter löneservice och HR-stöd till 4H i hela landet. En vanlig månad kör vi cirka 250 löner men under sommaren kan det bli så många som 450 löner varje månad. Detta sköts av vår kunniga Löneadministratör som har huvudansvaret för det praktiska arbetet från ax till limpa.

På din praktik kommer du stötta vår löneadministratör med administrativt arbete och sköta mycket av kringarbetet för att förbereda inför månadens lönekörning där du efter introduktion bör kunna arbeta relativt självständigt. Du kommer även själv få göra löner under handledning av vår kunniga löneadministratör.

Du kommer exempelvis få arbeta med:

  • Kontroll, bearbetning och registrering av löneunderlag
  • Administrera nya anställningsavtal
  • Registrera och uppdatera information
  • Informera och kommunicera kring lönefrågor och ge support
  • Administrera och distribuera löneunderlag
  • Stöd i allmänna lön-och HR frågor
  • Göra löner

Efter avslutad och väl genomförd praktik finns möjlighet till att arbeta extra på timmar som du kan kombinera med dina studier eller ett meriterande sommarjobb då vi behöver stärka upp med extra personal. 

Praktikens placering är främst i Uppsala men resor till rikskansliet i Katrineholm förekommer.

Skicka in en ansökan om praktik med ett personligt brev på max en sida där du berättar lite mer om dig själv, din utbildning och praktisk information samt ditt CV till jobb@4h.se. Märk ämnesraden med “Praktik”