Välkommen till vårt nya kaninhotell

Ska familjen åka på semester men några familjemedlemmar kan inte följa med?

Vårt kaninhotell har plats för kaniner (maxvikt på 3.5kg) och marsvin. Hos oss kan de bo medan familjen är på äventyr.

Pris:

Startavgiften för vistelsen är 250 kr. Dygnsavgiften är 65kr/bur. Flera av våra burar går att öppna upp till dubbelburar. Har man två kaniner som bor tillsammans i en dubbelbur blir det 130kr/dygn (endast en startavgift). Kloklippning kan läggas till för 100 kr/kanin.

Detta ingår i inackorderingskostnaden: 

Hö, havre, halm/spån, gnagpinnar 

Kaniner har känsliga magar och kan få problem vid snabba foder ombyten, så ger ni annat foder så rekommenderar vi er att ta med detta under inackorderingstiden som märks upp tydligt i påsar/burkar. Se till att kaninens foder räcker under hela vistelsen. 

Vi har olika storlekar på burar och dubbelburar är först och främst till för flera kaniner som bor tillsammans. Annars i mån av plats.  

Björklunds hage 4H-gård förbinder sig med att sköta de djur de har fått enligt föreskrifter från privatperson och enligt de djurskyddslagar som finns. 

Kaninerna får daglig tillsyn, det betyder friskt vatten 2 gånger dagligen, tillgång till hö och övrigt foder. Utfodring sker uppdelat, en gång på morgonen och en gång på kvällen. Daglig städning av bur samt visuell visitering. 

Ingen obehörig personal tillåts i kaninhotellet. 

Vårt bokningssystem är under uppbyggnad tills dess att det är färdigt går det bra att boka in gäster hos oss via mejl bjorklundshage@4h.se 

Avbokning skall ske senast 30 dagar innan för återbetalning. Vid avbokning mellan 30-14 dagar innan ankomst debiteras halva avgiften och vid avbokning senare än 14 dagar debiteras hela avgiften. 

Stort tack till Beijer byggmaterial Bromma som sponsrat oss med virke till att bygga kaninhotellet.