Engagera dig hos oss!

Såklart du vill bli ledare hos oss!

Att vara ledare hos oss är otroligt roligt! Många börjar som små 4Hare i våra barngrupper, och fortsätter upp till efter gymnasiet. En del av våra feriearbetare och APL-elever fastnar för gården, djuren, och allt vad 4H är. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt gäng!

Våra ledare har både en egen sida här men också en egen Instagram där dem visar upp hur det är att vara ledare i 4H. Du är varmt välkommen, precis som du är!

Helgskötare sökes!

Vill du engagera dig i vår förening? Söker du en meningsfull aktivitet på helgerna? Vill du ha en rolig sysselsättning med din familj?

Nu söker vi fler helgskötare som kan hjälpa oss sköta vår gård lite då och då. Arbetet är oavlönat men otroligt givande, speciellt för de små!

Vad gör en helgskötare? 

Som helgskötare tar du hand om gården med dess djur. Mockning, utfodring och diverse gårdsarbete, men också hur mycket djurgos som du vill! Passen har uppgifter som måste utföras men efter det får du vara med våra mysiga och snälla djur bäst du vill. Många helgskötare är där med sina barn, vilket barnen älskar.

Vi har två olika helskötarpass: förmiddag kl 9.00-13.00 och eftermiddag 13.00-16.30.

Hur blir en helskötare?

Vi anordnar kurser och intropass, och du behöver inga förkunskaper sedan innan! Enda kravet är att du är 18 år och vill lära sig hur det är att ta hand om en 4H-gård med djur. Även om det är ideellt arbete är det ett ansvar man tar på sig och det är viktigt att förstå det.

Även om du är under 18 år går det att vara helskötare hos oss. Ta med en vuxen, gå kurs och börja ta hand om djuren.

Vi utlovar en mycket mysig helgsyssla här hos oss!

Varmt välkomna med er anmälan samt frågor till bjorklundshage@4h.se