När ni besöker oss så tänk på att:

  • Tvätta ofta händerna noga med tvål och vatten när ni besöker vår gård och djur.
  • Besökare stannar utanför hagarna. Om djuren kommer och hälsar går det bra att hälsa tillbaka.
  • Djur kan också ha allergier så bara personalen och ideella matar dem.

Gårdens öppettider

Djuren är ute i sina hagar kl 09.00-16.00 och under dessa tider är även toaletten på gårdsplanen att tillgå. Under helgerna sköts gården av våra ideella helgskötare medans på vardagarna finns det personal på plats. Personalen brukar gå att finna ute på gården eller inne i caféet. Varmt välkomna!

Caféets öppettider 

(Lågsäsongens öppettider uppdaterades den 2/9-22) 

Vi är en ideell barn- och ungdomsorganisation som har begränsade möjligheter att bemanna caféet under lågsäsong. Vår cafélucka kommer ha fortsätt öppet vissa helger samt vid evenemang. Se facebook eller instagram för aktuella öppettider på helgcaféet.

Vilka är vi?

Vi är en barn- och ungdomsorganisation belägen i en parklek i Norra Ängby, Bromma. Parkleken sköts av Bromma stadsdel medans gården och djuren sköts av oss. Under året håller vi i olika evenemang för allmänheten, läger och djurskötargrupper för barnen och skapar en plats där ungdomar kan träffas mitt bland djur och allt vad 4H har att erbjuda.

Kika gärna in under fliken verksamhet i menyn för mer information om vad vi erbjuder, eller under fliken engagera dig om du vill veta mer om vad för möjligheter som 4H erbjuder.

Nytt hos björkan

Vad tycker ni om parkleken?

Uppdatering: 16 sep 2022

Karavan landskapsarkitekter AB arbetar med upprustning av Lekplatsen Björklunds hage för Bromma stadsdelsförvaltning. Just nu finns det en medborgardialog ute för att samla in b la besökares och boendes åsikter. Delta gärna genom att klicka på länken nedan.

https://www.placetoplan.com/bjorklunds-hage/ge-synpunkt

Foderhjälpen!

Foder för alla djur här hos oss kommer kosta ungefär 50.000 kr för de närmsta 6 månaderna. Nu när priserna har höjts behöver vi er hjälp!
Tillsammans kan vi fylla vår foderbarometer. Enormt tack för all hjälp!
 I

Swisha till: 123 303 63 73

Märk med “Foderhjälpen”
qr (1)

Årskalender

Anmälan hittar ni här på hemsidan och på sociala medier någon månad innan eventen. 

April: Påskevent

Under vårt stora påskevent kan ni komma till gården och hälsa på häxor, kycklingar och såklart även påskharen. Ni får upptäcka påskskogen med alla dess kompisar och i slutet av spåret finner ni en överraskning!

September: Nationella 4H-dagen

Fira nationella 4H-dagen med oss och resten av Sveriges 4H! Aktiviteter för dem små, stor loppis och grillen är såklart igång. Varmt välkomna!

Oktober: Halloween

Vågar du gå på årets läskigaste promenad? Parken har fått besök av alla typer av läskiga figurer och om ni vågar kan ni leta reda på kyrkogården och alla spöken som smyger runt där.

Våra sponsorer

Tack så oerhört mycket! Ni är guld värda för oss!

Som en ideell barn- och ungdomsorganisation är det ofta svårt att få pengarna att räcka. Sponsring kan vara allt från rabatter och donationer av saker till arbetstimmar för ett projekt.

Är ni intresserade av att sponsra oss på Björklunds Hage 4H så kontakta oss mer än gärna på: bjorklundshage@4h.se

logo elonhemkopdelikatessnorra ängbys-1logitype svegroHusqvarna_logo_small