Bli medlem!

Varför medlem?

  • För att kunna delta i föreningens aktiviteter
  • För att kunna påverka föreningens utveckling och rösta på årsmöten
  • För att stötta och möjliggöra Björkö 4H-gårds fortlevnad och föreningens verksamhet
  • För att stötta 4H-rörelsen nationellt, som ordnar hälsofrämjande verksamhet för barn och unga med visionen att barn och ungdomar utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden

Bli månads-fodergivare!

Som medlem kan du också bli fodergivare till gårdens djur för 50 eller 75 kr per månad. Via smarta donationsplattformen Octany dras summan från ditt kontokort automatiskt varje månad efter anmälan. Bli medlem så får du mer information!

Vad ingår i medlemskapet?

Hur blir jag medlem?

2. Välj Björkö 4H-klubb och klicka på bli medlem
3. Fyll i dina personuppgifter
4. Om ni är flera i familjen som ska bli medlemmar kan du lägga till dem här direkt
5. Välj om du vill ha nyhetsbrev eller inte. Sveriges 4H vill såklart gärna kunna nå dig med information om vad som är på gång så välj gärna att få nyhetsbrevet, du kan alltid ändra det sen.
6. Tryck på “Skapa konto och faktura
7. Betala medlemsavgiften utifrån betalningsinformationen i fakturan, fakturan kommer till den mejl du registrerade i kontot
9. Varmt välkommen som medlem!

 

Om du väljer att få automatiska förnyelsefakturor skickade till dig så kommer du få en förfrågan via faktura i början av nästkommande år där du har möjlighet att fortsätta eller avsluta ditt medlemskap. Medlemskap tecknas per kalenderår.

Vad går medlemsavgiften till?

Medlemsavgiften består av tre delar. En del går till riksorganisationen, en del till länsförbundet och en del till den lokala klubben. Varje del av organisationen bestämmer själva hur stor avgiften är vid dess årsmöte/stämma. Det betyder att det kan vara olika avgifter beroende på typ av medlemskap samt vilket län och klubb du blir medlem i. Riksorganisationens del är 170 kr för huvudmedlem t.o.m 25 år. För huvudmedlem från och med 26 år och äldre är Riksorganisationen del 300 kr.

Medlemsvillkor

För medlemsvillkor, se 4h.se/bli-medlem/

Medlemsavgift 2023

Medlem till och med 25 år: 290 kr

Medlem från och med 26 år: 370 kr

Gästmedlemskap: 50 kr (gäller om du är medlem i annan 4H-klubb)