Getterna

Alla gårdens getter är av raser afrikansk dvärgget. På våren fäller de sin vinterull och uppskattar extra mycket att bli kliade!

Hans

Hans

Hans är född 2017. Han är största största geten, med mellanlånga horn och är svart och brun och vit. Han är en riktig kelgris som älskar att bli kliad, och kan gärna följa efter en för extra gos. Hans är även riktigt duktig på hoppning.

Greta

Greta

Greta är född 2017. Hon är den mindre bruna och svarta geten. Hon är lite blygare än sin bror Hans men uppskattar också kel. Hon är oftast lugn och snäll mot barn och har supermysig mjuk päls. Greta är inte lika förtjust i hoppbanan som Hans och Heffe men hoppar lite om hon har lust (och får godis såklart).

Heffe

Heffe

Heffe är fördd 2014. Han har störst horn av alla och en tydlig rand med längre svart päls längs ryggen. Han är inte så förtjust i klappar och kan säga till (både med röst och horn) när det räcker. Heffes stora talang är på hoppbanan där han gärna visar upp sig i utbyte mot något gott. Heffe är ett matvrak som äter det mesta, de andra är mer petiga. Han kan även inspektera besökare i hopp om mat.