Välkomna till Björkö 4H-gård

Välkomna ut till en stund i en lugn, lantlig miljö där du har möjlighet att bekanta dig med grisar, getter, får, kor, ankor, hästar, kaniner och katter. Kanske har du turen att få klappa en häst eller provsitta en traktor, eller varför inte kika på vår gårdsodling och köpa färska ankägg? Om du vill spendera mer tid på gården har vi även ett växande kursutbud för barn och unga. Kanske blir du frälst och vill börja arbeta som volontär på gården?

På Björkö 4H-gård är alla välkomna!

Här finns mer information om öppettider och vad som finns att göra: Inför ert besök

 

Vad är 4H?

Björkö 4H-gård är ideell klubb som är en del av Sverige 4H. Sverige 4H är en religiös- och politiskt obunden förening vars vision är alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Vårt motto är att “Lära genom att göra” med de fyra H:na som grundpelare: Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa.

Läs mer om vårt rikstäckande arbete på Sverige 4H:s hemsida.

aktuellt björkö 4h

Gården är öppen för besökare varje dag 9:30-14:00. På helgerna är kiosken öppen. Mer info hittar du här: Inför ert besök. På våra sociala medier hittar du senaste info om evenemang och aktiviteter. Välkommen!

 

Läger sommar

rädda bjorko 4h

volontär 4h

EGEN LOGGA

Följ oss på sociala medier!

Facebook  insta