Välkomna till Björkö 4H-gård

Välkomna ut en stund i en lugn, lantlig miljö där du har möjlighet att bekanta dig med grisar, getter, får, kor, ankor, hästar, kaniner och katter.

Gården är öppen varje dag 9.30-14 för besökare. Vardagar finns vår anställda Louise på plats på gården och på helgerna våra volontärer. På helgerna är kiosken öppen för självservice, betalning via swish. Första lördagen varje månad har vi aktiviteter för besökare, tex ponnyridning, traktor med vagn, klappa kaninerna och fåren och korvgrillning.

Om du vill ägna mer tid på gården är du välkommen som deltagare på något av våra läger eller kurser eller som volontär!

På Björkö 4H-gård är alla välkomna! 

Här finns mer information om öppettider och vad som finns att göra på gården: Öppettider & information

Björkö 4H-gård är en ideell klubb som är en del av Sverige 4H. Sverige 4H är en religiös- och politiskt obunden förening vars vision är alla barn och ungdomar ska utvecklas till engagerade, välmående och ansvarstagande människor med respekt för omvärlden. Vårt motto är att “Lära genom att göra” med de fyra H:na som grundpelare: Huvud, Hjärta, Hand och Hälsa.

Gården, djuren och dess verksamhet finansieras huvudsakligen av inkomster från besökare, kurser och läger. Vi är helt beroende av er besökares generositet och tacksamma för all form av extra gåvor och sponsring, särskilt i dessa tider av höjda foder-, el- och drivmedelskostnader.

Kommande kurser & events

Familjelördag fb-evenemang

 

 

After school Björkö 4H

 

halloween björkö 4H

 

Aktuellt

Medlem Björkö 4H

 

Vill du ha godare & snabbare kaffe på gården Sponsra en ny kaffebryggare!Halloween önskelista

 

 

Följ oss på sociala medier!

Facebookinsta