Kalas

Fira födelsedag på Björkö 4H-gård!

I mån av möjlighet ordnar vi volontärer gärna ditt kalas på Björkö 4H! I en härlig gårdsmiljö får du och dina vänner möjlighet att komma riktigt nära våra djur, äta födelsedagstårta under öppen himmel och njuta av lugnet och lekfullheten här på Björkö 4H-gård.

Detta ingår i ett kalas hos oss

Under ditt kalas har du en kalasvärd som tar hand om dig och dina gäster. Kalasvärden är medlem hos oss och är väl bekant med gården och djuren. Hen kommer ta med er på en rundvandring på gården där ni får hälsa på djuren och kanske till och med mata några av dem. Mat eller fika kan ni duka upp på vår uteplats, är det dåligt väder öppnar vi upp vår loge så ni kan sitta under tak och äta er medhavda mat. Om ni önskar kan ni också använda våra fina käpphästar och hoppa en hoppningsbana i vår paddock.

Vi har i viss mån möjlighet att erbjuda tillval i samband med ett kalas. Då både kalas och tillval utförs ideellt av våra medlemmar så ber vi om förståelse för att det inte alltid finns möjlighet att tillmötesgå önskemål. Vänligen notera att ett eventuellt tillval sker i samband med kalasvärdens rundtur, innan hen tackar för sig och ni får tid att äta eller fika i lugn och ro.

Av säkerhetsskäl behöver sällskapet bestå av minst en ansvarig vuxen som är på plats under hela kalaset.

Förfrågan och betalning

Då kalasen utförs ideellt av våra medlemmar så ber vi om förståelse för att det inte alltid finns möjlighet att tillmötesgå önskemål.

Kalas ordnas lördagar och söndagar i mån av möjlighet. Förfrågan behöver ske senast fyra veckor innan planerat kalas för att vi ska hinna ta ställning till om det finns möjlighet.

Betalning sker i förskott via bankgiro eller Swish. Vänligen läs igenom våra avbokningsregler under Villkor & betalning innan ni anmäler er.

Skicka din förfrågan till bjorko@4h.se. Ange följande i bokningsförfrågan:

  • Födelsedagsbarnets ålder och namn
  • Totalt antal barn på kalaset
  • Önskemål om datum
  • Om ni vill ha kalaset kl. 11 eller kl. 15
  • Eventuella önskemål om tillval

Kostnad

Grundpris: 1000 kr för upp till 8 deltagare.

Fler än 8 deltagare: 100 kr extra per extra deltagare.

Då ingår rundvandring med kalasvärd, fri tillgång till sittplatser ute, på logen vid behov, gårdens käpphästar och paddock. Vuxna medföljande betalar ej.

Tillval

Femkamp:

250 kr per sällskap upp till 8 deltagare. Vid fler än 8 deltagare tillkommer 30 kr per extra deltagare.

 

Obs – Då kalasen utförs ideellt av våra medlemmar så ber vi om förståelse för att det inte alltid finns möjlighet att tillmötesgå önskemål om tillval.