4H-GÅRDEN MITT I STA´N

INFORMATION

Det kommer ske en del renoveringar i år. Stallet är först ut, v. 20-22. Under denna tid går djuren ute i våra hagar. Under v. 33-36 (37?) kommer lekladan (kalaslokalen) att renoveras och sist ut är det kontorsbyggnaden som ska få en uppfräschning, v. 40-46. Med reservation för ändringar.

Vi har även planer på att bygga större grishage och en del annat fix till djuren. Detta kommer komma löpande.

LÄRA GENOM ATT GÖRA

Allmänheten är välkommen att besöka oss kostnadsfritt under våra öppettider.
Djuren ses på nära håll då de är inne i stallet, vardagar mellan kl. 16:00-17:00 och söndagar kl. 15:00-16:00.
Övriga tider då vi har öppet finns djuren i våra hagar.
Mer info klicka här!

 

OBS!

Parkering vid hagarna kräver tillstånd.
På Madrigalgatan är det för närvarande fri parkering på ena sidan och 2 timmars fri parkering med P-skiva på andra sidan. På andra sidan vändzonen finns det 10 platser där det kostar 5 kr/h. Kort eller SMS-biljett gäller.
P-vakterna går här väldigt ofta så tänk på var du ställer bilen!

TÄNK PÅ att den vuxne ansvarar för barnet/barnen under tiden ni är på gården. Våra djur är väldigt snälla, men det kan lätt hända en olycka om ett barn står i vägen då vi tar in djuren i stallet, så ha gärna koll på era barn speciellt då.

Det är inte tillåtet att mata våra djur; inte ens med gräs, då de lätt kan skada er om de skulle stångas eller bitas av någon anledning. Djuren kan även bli sjuka.

Välkomna att prova på att mata djuren tillsammans med personalen under vår DJURSKÖTSEL; mån-, tors- och fredagar kl. 15:30-16:30. Även ev söndagar kl 14:30-15:30 om man frågar personalen på plats samma dag och strax innan djurskötseln. 3 GRATIS prova på-ggr. innan man ev blir medlem i klubben.

 

HITTA OSS PÅ

FACEBOOK

INSTAGRAM

  • Ti
  • On
  • To
  • Fr