4H-GÅRDEN MITT I STA’N

 

Besökare kan se djuren ute vid hagarna under dagtid då gården är öppen. Djuren tas ut ca en timme efter öppningsdags och tas in i stallet en halvtimme innan stängning.
Är grindarna öppna in till hagarna är man som besökare välkommen in då man kan komma närmre djuren. Man får tyvärr inte gå in till djuren. Kommer djuren fram till staketen går det bra att klappa dem, dock inte på huvudet.

 

KOM OCH HÄLSA PÅ

Mer info klicka här!

OBS! Parkering vid hagarna kräver tillstånd.

På Madrigalgatan är det fri parkering på ena sidan och 2 timmars fri parkering med P-skiva på andra sidan. P-vakterna går här väldigt ofta så tänk på var du ställer bilen! Det finns betalplatser på andra sidan Axel Danielssonsväg, vid Soprangatan.

TÄNK PÅ att den vuxne ansvarar för barnet/barnen under tiden ni är på gården. Våra djur är väldigt tama och snälla, men det kan lätt hända en olycka om ett barn står i vägen då vi tar in djuren i stallet, så ha gärna koll på era barn speciellt då.

Det är inte tillåtet att mata våra djur; inte ens med gräs, då de lätt kan skada er om de skulle stångas eller bitas av någon anledning. Djuren kan även bli sjuka. Kom gärna till vårt ”prova på” då man kan få utfodra djuren.

 

PROVA PÅ (från 4 år och uppåt)

Kom gärna och testa på vår djurskötsel med PROVA PÅ; mån-, tis- och onsdagar kl 15:30-16:30.
Då får man utfodra våra djur. Alla under 7 år måste ha en vuxen med sig.
De första 3 gångerna är GRATIS. Barnets för – och efternamn, samt 6 första siffror i personnumret skrivs in på en lista då vi även rapporterar in prova på-are till Malmö stad.
Vi samlas inne i stallet kl 15:30.

 

HITTA OSS PÅ

FACEBOOK

INSTAGRAM

  • Ti
  • On
  • To
  • Fr