4H-GÅRDEN MITT I STA’N

 

Gården är öppen för allmänheten följande tider. Under dagtid kan man se djuren ute vid hagarna. Djuren tas ut ca en halvtimme efter öppningsdags och tas in i stallet en halvtimme innan stängning.
Nu under sommarhalvåret kan man se djuren på närmre håll då man får lov att gå in genom de grindar som är öppna i hagarna. Dessa grindar hålls öppna mellan ca 8:30-16:30 på vardagar, samt ca 9:30-15:30 på söndagar. Kommer djuren fram till staketen går det bra att klappa dem, dock inte på huvudet.

 

KOM OCH HÄLSA PÅ

Mer info klicka här!

OBS! Parkering vid hagarna kräver tillstånd.

På Madrigalgatan är det fri parkering på ena sidan och 2 timmars fri parkering med P-skiva på andra sidan. P-vakterna går här väldigt ofta så tänk på var du ställer bilen!

TÄNK PÅ att den vuxne ansvarar för barnet/barnen under tiden ni är på gården. Våra djur är väldigt tama och snälla, men det kan lätt hända en olycka om ett barn står i vägen då vi tar in djuren i stallet, så ha gärna koll på era barn speciellt då.

Det är inte tillåtet att mata våra djur; inte ens med gräs, då de lätt kan skada er om de skulle stångas eller bitas av någon anledning. Djuren kan även bli sjuka.

 

PROVA PÅ (från det året man blir 7 år och uppåt)

Kom gärna och testa på vår djurskötsel med PROVA PÅ; mån-, tors- och fredagar kl 15:30-16:30.
Då får man testa på att utfodra våra djur.
De första 3 gångerna är det GRATIS.
Vi samlas inne i stallet kl 15:30.

 

HITTA OSS PÅ

FACEBOOK

INSTAGRAM

  • Ti
  • On
  • To
  • Fr