MEDLEMSSKAP

Som medlem i Almviks 4H-klubb får du vara med på alla aktiviteter som klubben anordnar på eller utanför gården. På Almviks 4H-gård har vi varierande aktiviteter så det finns något som passar alla och det blir aldrig tråkigt. Läs mer om våra aktiviteter under aktivitetsfliken på startsidan.

Som medlem kan du själv vara med och påverka vilka aktiviteter du vill ha. Alla medlemmar är välkomna att lämna förslag på aktiviteter till klubbens styrelse, i en brevlåda som finns inne i klubbrummet. Styrelsen diskuterar sedan alla förslag och bestämmer vilka aktiviteter som går att genomföra. Möjligheterna är många och det är din vilja och fantasi som bestämmer.

Innan du bestämmer dig för att bli medlem kan du prova på vår djurskötsel 3 ggr. Vi har prova på främst på måndagar och torsdagar kl. 15:30-17:00.

 

Medlemsavgift

Ett medlemskap för 2018 kostar 400 kr/kalenderår för första personen i familjen och därefter 300 kr/kalenderår per person. Du kan komma ner till gården och betala kontant, via swish eller be om ett inbetalningskort.

Du som blir ny medlem (gäller ej gamla medlemmar) mellan 1 okt – 31 dec  blir automatiskt medlem hela efterföljande år. Riksförbundet för 4H kommer att skicka ut ett brev i början av året där ni ska bekräfta att ni vill vara medlem även följande år.

Som medlem får du

  • delta vid 4H:s aktiviteter
  • en kollektiv olycksfallsförsäkring
  • möjlighet att följa med på läger och kurser
  • möjlighet att påverka 4H:s verksamhet
  • 4H:s egen tidning Klöverbladet

O.B.S! Medlemstidningen klöverbladet som tidigare skickats ut till alla medlemmar kommer nu endast kunna läsas digitalt. Gå in på riksförbundets hemsida för mer information.

Kom till oss på gården eller ring 040 – 19 00 00 så hjälper vi dig!

Medlemsvillkor

Riksförbundet Sveriges 4H:s villkor måste du godkänna för att kunna bli medlem
Dessa villkor finns här