Vi har denna terminen bestämt att vi testar o slå ihop både skötsel och hoppning till en kurs

Anmälan via länken

https://www.antribe.com/org/4h/odenslunds-4h/event/kaninskotarkurs-3

Kaninkul

Kaninkurs för dig som gillar kaniner och är född 2016 eller tidigare.
Vi lära oss om kaniner, hur man sköter om dem på bästa vis och vad för kul man kan göra med dem.

Kaninkul, inga förkunskaper krävs. Kaninkul är kursen för dig som tycker om kaniner, vill lära dig mer innan du funderar på att köpa en egen eller bara vill lära dig massor om kaniner och umgås med dem.
Under kursen lära oss om kaniner, hur man sköter dem och hanterar dem. Vi kommer även lära oss lite om foder, godis, berikning, livslängd, hur man läser av kaninens kroppsspråk och signaler, pälsvård, kloklippning och mycket mycket mer. Vi träffas 6 tillfällen. 

Kaninhoppkurs

En kurs för dig gillar att hoppa med kanin och är född 2015 eller tidigare. På denna kurs kan du hoppa med gårdens kaniner eller ta med egen kanin om du har det.
Vi kommer att lära oss hur man hoppar med kaniner och hur man lär sin kanin hoppa.

Denna grupp har plats för max 8 barn.

Kaninhoppkurs, en kurs för dig som gillar kaniner och vill lära dig om kaninhoppning. På denna kurs kan du ha med dig egen kanin eller låna någon av gårdens kaniner.
Under denna kurs lär vi oss om hur man hoppar med kaniner, anpassning av sele, kommandon, olika typer av hinder och hur en tävling kan gå till. Vi träffas 6 tillfällen

Om man är osäker på om aktiviteten är något för dig får man prova på de två första gångerna innan man bestämmer sig för om man vill fortsätta och betalar in efter att man provat. Maila odenslund@4h.se efter att du anmält ditt barn om ni vill prova på först.