Svenska IFYE-klubben

Svenska IFYE-klubben är en ideell förening för föredetta IFYE-utresande. Klubben drivs av en styrelse som väljs på årsmötet varje år och detta är även då nya medlemmar, årets utresande IFYEs, väljs in som medlemmar i klubben. Klubben arrangerar, tillsammans med Sveriges 4H, varje år det internationella IFYE-utbytet till och från Sverige.

IFYE-klubben är en intresseorganisation som verkar för IFYE-utbytets fortlevnad, både i form av nya utresande IFYEs men också genom att bli ett sätt för gamla IFYEs att hålla kontakten med varandra. Det är en mycket levande organisation som är med och arrangerar olika event i Sverige och internationellt, med alltifrån dagslånga träffar på lokal nivå, till veckolånga läger internationellt.

Alla föredetta IFYEs kan engagera sig i IFYE-klubben, det spelar ingen roll om man varit inaktiv i ett flertal år, engagemanget går alltid att ta upp igen efter en tids frånvaro. Dessutom går engagemanget att helt anpassa efter ens egna förutsättningar. Kanske har man bara tid under sommaren och passar därför jättebra som värdfamilj till nya IFYEs? Eller så kanske man är teknisk av sig och kan hjälp till lite med hemsidan någon gång i veckan? Det finns något för alla gamla IFYEs i Svenska IFYE-klubben och vill man engagera sig så är det bara att Kontakta oss!

IFYE-201984

Delegater från Nordirland, Bhutan och Kambodja på den 10e IFYE världskonferensen i Thailand