Helgskötare

Har du alltid drömt om en gård på landet? Här kan du prova på! Vill du samla familjen eller vännerna kring en gemensam aktivitet? Besök oss! Vi söker flera helgskötare!

Som helgskötare tar du ideellt hand om gårdens djur och stall på helgerna så ofta som du själv önskar. För några passar en halvdag varannan vecka medan för andra passar det bättre med en heldag varannan månad (och alla varianter där emellan såklart). För att ta hand om gården behöver minst en i sällskapet vara över 18 år.

För att bli helgskötare går ni först en kurs hos oss. Då är ni på gården en heldag, lördag eller söndag tillsammans med vår personal. Heldagskursen följs upp av en kvällsgenomgång ett par veckor efteråt. Kurser ordnar vi löpande året runt, hör av dig till oss så sätter vi upp dig på vår intresselista och skickar ett mail så snart en ny kurs är på gång. Att vara helgskötare innebär att ta stort ansvar under sina pass på gården, tänk gärna igenom detta innan ni anmäler till en kurs. 

Vi lär dig allt du behöver veta, det är dock önskvärt att någon i familjen eller sällskapet har lite tidigare hästvana och minst en i sällskapet måste vara över 18 år.

Vi vågar lova massor av oförglömliga ögonblick tillsammans med djuren!

Låter det kul? Skicka då en intresseanmälan via mail till ersboda@4h.se så hör vi av oss när nästa helgskötarkurs närmar sig.