Välkommen till Ersboda 4H-gård

Ersboda 4H-gård drivs av den ideella barn- och ungdomsföreningen Ersboda 4H-klubb, till hjälp finns anställd personal.

Ni är varmt välkomna att komma och titta på djuren och njuta av miljön. Vi har just nu får, getter, höns och kaniner och djuren finns ute i hagarna varje dag mellan ca kl 9-16.

Ta gärna med en fikakorg och slå er ner på en sten eller på grillplatsen och njut av lugnet. Att besöka gården är kostnadsfritt och alla besökare är välkomna, medlem eller ej.

Vi arrangerar kurser och studiebesök, på loven arrangerar vi djurskötarläger. Du kan även ha ditt kalas hos oss eller inackordera dina smådjur här när du åker bort. Mer info hittar du under respektive flik på hemsidan, surfa gärna runt här en stund.

Klapphage!

Varje onsdag 9:30-11.00 är klapphagen öppen! Kom och hälsa närmare på våra får och getter!

Sommarlovsläger

Passa på att boka platser för sommarens djurskötarläger! Vi har olika läger för åldrarna 5-12 och dagarna är fullspäckade med roliga aktiviteter!  Läs mer här!

Gratis i sommar

I sommar ordnar vi flera roliga aktiviteter. Varje onsdag har vi klapphagen öppen och tisdagar + torsdagar har vi prova-på-4H!  Läs mer och anmäl här!

Vårens kurser

Missa inte att anmäla till vårens kurser. Vi har Mini-4H för barn 4-6 år och Djurskötarkurs 7-10 år. Välkomna! Läs mer här!