Sofia

Gårdsföreståndare

Sofia Lindwall Ek

Vilket är ditt favoritdjur på gården? Mitt favoritdjur är Gutebaggen Isak som vi tog hand om från att han var lamm då hans mamma dog fem dagar efter han föddes. Men givetvis tycker jag om alla djur.

Vad är det bästa med att jobba på 4H? Att jobba på 4H är världens bästa jobb! Det är varierande och kreativt. Det absolut bästa är alla glada barn och ungdomar som deltar på aktiviteter och hänger på gården.

Kontakt: sofia.ek(@)4h.se

DSC_0098

Gårdsassistent

Victoria Ögren Nyström

Vilket är ditt favoritdjur på gården? Alla djur på gården är fantastiska, men jag har fastnat för Mellerudkaninerna som är sociala och nyfikna och kommer alltid fram för att hälsa.

Vad är det bästa med att jobba på 4H? Det bästa med att jobba på 4H är att se den glädje som djuren ger alla besökare till gården. Det är också väldigt inspirerande att se den omtanke som barnen och ungdomarna här ger djuren.

Kontakt: victoria.ogren.nystrom(@)4h.se

IMG_5054

Aktivitetsledare

Lina Nilsson

Vilket är ditt favoritdjur på gården?
Jag tycker mest om grisarna, de är roliga och smarta.

Vad är det bästa med att jobba på 4H?
Att utveckla aktiviteter tillsammans med barnen, det är roligt att alltid få möjlighet att inkludera dom i allt vi gör. När jag ser att de växer i sina roller på gården och att deras ansvarstagande blir större känns mitt jobb väldigt värdefullt.

Kontakt: lina.nilsson(@)4h.se