Välkomna att boka ditt barnkalas hos oss!

 

På lördagar kan du ha barnkalaset hos oss på 4H-gården! Kalasen hålls av personal tillsammans med utbildade och engagerade ledare. Till ett kalas kan ni boka ponnyridning, lekar, vårt mini-äventyr Tomten Ture och djurguidning. Det finns även möjlighet att boka grillplats. Lokalen som ingår i kalashyran är den vi kallar Boden. Den har kök och värms upp med luftvärmepump.

Det är populärt att ha barnkalas hos oss så boka ditt kalas i god tid. Vi är ofta bokade flera veckor framöver. Eventuell avbokning behöver vi tre veckor innan kalaset.

Under augusti, september och troligtvis oktober 2019 kommer vår kalaslokal att renoveras. Lokal ingår därför ej i hyran men det finns tillgång till kök inne i vår huvudbyggnad. Alla aktiviteter och fika sker utomhus. Priset reduceras under denna tid till 300 kr i grundavgift.

Boka genom att fylla i formuläret nedan så får ni det som ni vill ha det. Det går endast boka kalas hos oss på lördagar kl 12-14 om ni vill ha ledarledda aktiviteter, ponnyridning etc.

Baskostnad kalas (ord pris 750 kr) 300 kr under renoveringen, se ovan. Följande ingår: hyra av lokal ej under renoveringen + kök (obligatoriskt) 2 timmar för kalas, 30 minuter innan och efter för att göra i ordning samt städa. 

Tilläggskostnad för ledarledda aktiviteter, se nedan i formuläret.

Lokalen som ingår i kalashyran är den vi kallar Boden. Boden är isolerad och värms upp med luftvärmepump.

 

Du kan boka till olika ledarledda aktiviteter till kalaset

Tomten Ture (För de mindre barnen, 5-8år)

Tomten Ture har varit och busat på gården och gömt nyckeln till lådan med all djurmat. För att hitta nyckeln måste vi hjälpas åt. Tomten Ture har gett oss några uppgifter vi måste klara för att få ledtrådar till vart nyckeln kan finnas gömd.

Djurguidning

Ledaren visar barnen runt på gården och berättar om alla djuren. Ni går in till hönsen och plockar ägg, klappar fåren och matar getterna. Detta är en jättepopulär aktivitet för alla åldrar.

Lekar

Kalasledaren håller lekar som passar deltagarna på kalaset. Lekarna är i möjligaste mån kopplade till djur och natur.

Mat/fika står alltid kalasbokaren för. Vi har ingen möjlighet att fixa det.

 

Kalasupplägg

Vi börjar med att personalen hälsar välkomna till gården och berättar vilka regler som gäller

Ponnyridning/Tomten Ture/Djurguidning

Fika

Ponnyridning/Tomten Ture/Djurguidning eller föräldraledd aktivitet.

Avbokning ska ske tre veckor innan kalaset, därefter måste vi fakturera inställda kalas.

Var god vänta...
Barnkalas3
18558871_1369572633090028_1805896680745167753_o