Välkomna att boka ditt barnkalas hos oss!

 

På helgerna kan du ha barnkalaset hos oss på 4H-gården! Kalasen hålls av personal tillsammans med utbildade och engagerade ledare. Vi har två olika typer av barnkalas, djurkalas eller äventyrskalas. Till ett djurkalas kan ni boka ponnyridning, lekar, vårt mini-äventyr Tomten Ture och djurguidning. Det finns även möjlighet att boka grillplats. Lokalen som ingår i kalashyran är den vi kallar Boden. Den har kök och värms upp med luftvärmepump.

På äventyrskalaset kan du boka till fem-kamp, skattjakt med karta, äventyrsstig i skogen och ledarledda lekar. Till äventyrskalas ingår vårt Tipi-tält samt tillgång till kyl och frys.

 

Det är populärt att ha barnkalas hos oss så boka ditt kalas i god tid. Vi är ofta bokade flera veckor framöver. Eventuell avbokning behöver vi tre veckor innan kalaset.

Boka genom att fylla i formuläret nedan så får ni det som ni vill ha det. Djurkalas kan endast bokas på lördagar kl 12-14 och äventyrskalaset kan bokas både lördagar och söndagar kl 12-14.

Djurkalas

Baskostnad djurkalas 950 kr Följande ingår: hyra av lokal + kök (obligatoriskt) 2 timmar för kalas, 30 minuter innan och efter för att göra i ordning samt städa. 

Tilläggskostnad för ledarledda aktiviteter, se nedan i formuläret.

Du kan boka till olika ledarledda aktiviteter till kalaset

Tomten Ture (För de mindre barnen, 5-8år)

Tomten Ture har varit och busat på gården och gömt nyckeln till lådan med all djurmat. För att hitta nyckeln måste vi hjälpas åt. Tomten Ture har gett oss några uppgifter vi måste klara för att få ledtrådar till vart nyckeln kan finnas gömd.

Djurguidning

Personal visar barnen runt på gården och berättar om alla djuren. Ni går bland annat in till hönsen och plockar ägg, klappar fåren och matar getterna. Detta är en jättepopulär aktivitet för alla åldrar.

Lekar

Kalasledaren håller lekar som passar deltagarna på kalaset. Lekarna är i möjligaste mån kopplade till djur och natur.

Mat/fika står alltid kalasbokaren för. Vi har ingen möjlighet att fixa det.

 

Kalasupplägg

Vi börjar med att personalen hälsar välkomna till gården och berättar vilka regler som gäller

Ponnyridning/Tomten Ture/Djurguidning

Fika

Ponnyridning/Tomten Ture/Djurguidning eller föräldraledd aktivitet.

Äventyrskalas

Baskostnad kalas 850 kr Följande ingår: hyra av Tipitält, grillplats och faciliteter (obligatoriskt) 2 timmar för kalas, 30 minuter innan och efter för att göra i ordning samt städa. 

Tilläggskostnad för ledarledda aktiviteter, se nedan i formuläret.

Tipitältet är ett stort tält med plats för 15 personer. Ni får även tillgång till kyl där ni kan ställa in eventuell fika.

Du kan boka till följande aktiviteter till kalaset

Fem-kamp

Fem roliga naturinspirerade lekar där deltagarna utmanas på olika sätt.

Skattjakt med karta

Deltagarna får en skattkarta och ska gemensamt hitta skatten som är gömd någonstans på gården. Vad skatten ska vara bestämmer ni, tex godispåse till alla deltagare. Skatten står ni själva för att fixa.

Äventyrstig i skogen 

Kalasledaren tar med deltagarna på en spännande tur i skogen bakom gården. På vägen måste vi lösa olika uppgifter för att komma vidare. Kanske behöver vi gå balansgång på stockar för att komma över den varma lavan eller dansa i en ring för att älvorna ska låta oss passera.

Ledarledda lekar

Kalasledaren håller lekar som passar deltagarna på kalaset. Lekarna är i möjligaste mån äventyrliga och naturinspirerade.

Mat/fika står alltid kalasbokaren för. Vi har ingen möjlighet att fixa det.

 

Kalasupplägg

Vi börjar med att personalen hälsar välkomna till gården och berättar vilka regler som gäller

Skattjakt med karta/Fem kamp/Äventyrsstig

Fika

Fem kamp/Äventyrsstig/Ledarledda lekar eller föräldrar ledd aktivitet.

Fyll i detta formulär för att boka ditt kalas:

Skriv gärna mer än ett datum.

Avbokning ska ske två veckor innan kalaset, därefter fakturerar vi hela summan för inställda kalaset.

Var god vänta...
DSC01470
thumbnail_IMG_0255