Kaninhotell

Har du ingen som kan passa din kanin när du ska på semester? Vi gör det gärna! Här får kaninen det bra och blir ompysslad medan du är bortrest.

Hos oss kostar det 450 kr/vecka och sedan 75 kr per dygn. Lämnar du kortare tid än en vecka kostar det 100kr/påbörjat dygn (räknas från kl 12.00). Har ni fler än en kanin som bor tillsammans så är det halva priset för den andra kaninen.

Är djuret försäkrat så medtag försäkringsbevis.

Vi står ej för ev. veterinärkostnader och kaninen skall vara fullt frisk vid incheckning.

Medtag kaninens matskål och drickflaska.

Vi rekommenderar att ni tar med kaninens kraftfoder då de är känsliga för snabba foderbyten.

Kaninerna bor under sin vistelse hos oss i stallet eller sadelkammaren. Vi kan därför under vinterhalvåret bara ta emot utekaniner.

För att boka kaninhotell fyll i formuläret nedan.

 

Om vi i inte får tag på er under kaninens vistelse hos oss, ange vilken person vi kan ringa som har mandat i att ta beslut ang din kanin.

Genom att anmäla oss i detta formulär så ger jag mitt medgivande till att mitt/mina barns personuppgifter lagras hos föreningen och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4h.

Avbokning ske senast 2 veckor innan bokad vistelse, i annat fall debiterar vi er halva summan för periodens kostnad. Om kaninen hämtas tidigare än avtalad dag så debiteras ni kostnaden för hela den bokade perioden.

Var god vänta...
18558871_1369572633090028_1805896680745167753_o