Smådjurshotell

Har du ingen som kan passa din kanin eller marsvin när du ska på semester? Vi gör det gärna! Här får din älskling det bra och blir ompysslad medan du är bortrest.

Hos oss kostar det 450 kr/vecka och sedan 75 kr per dygn. Lämnar du kortare tid än en vecka kostar det 100kr/påbörjat dygn (räknas från kl 12.00). Har ni fler än en kanin som bor tillsammans så är det halva priset för den andra kaninen.

Läs Villkor för inackordering på 4Hs smådjurshotell innan du bokar!

Kaninerna eller marsvinen bor under sin vistelse hos oss i vårt nybyggda smådjurshotell med nio burar. Rummet med smådjurshotellet är under vinterhalvåret uppvärmt och vi kan därför nu ta emot även innekaniner och marsvin på vinterhalvåret.

För att boka smådjurshotell fyll i formuläret nedan.

 

Om vi i inte får tag på er under kaninens vistelse hos oss, ange vilken person vi kan ringa som har mandat i att ta beslut ang din kanin.

Genom att anmäla oss i detta formulär så ger jag mitt medgivande till att mitt/mina barns personuppgifter lagras hos föreningen och kan komma att användas för att föreningen ska kunna söka aktivitetsbidrag mm. Registret delas med riksförbundet Sveriges 4h.

Avbokning ske senast 2 veckor innan bokad vistelse, i annat fall debiterar vi er halva summan för periodens kostnad. Om kaninen hämtas tidigare än avtalad dag så debiteras ni kostnaden för hela den bokade perioden.

Var god vänta...
18558871_1369572633090028_1805896680745167753_o