Tack för sommaren 2021!  Läs kommentarer från deltagare här

 

Läger och aktiviteter sommaren 2022 kommer ut i december

OBS! Med reservation för ändringar. Anmälningar tas emot från 1 januari 2022.

Deltagaravgifter för läger ska vara betalda senast 48 timmar innan lägerstart. Kontakt med vårdnadshavare tas om deltagaravgiften inte är betald, om betalning uteblir går platsen till en reserv.

Vi sätter lägrens kostnad utifrån bidrag vi får för att verksamheten ska gå runt. Det kostar att hålla djur, och verksamheten kräver många ledare som vi även ser till att utbilda. Dock finns det möjlighet att fråga efter reducerat pris om det behövs för att barn ska kunna delta. Vi rekommenderar även att söka från: http://www.majblomman.se/Sok-bidrag/

Syskonrabatt 15 % på hela kostnaden ges vid flerdagars läger. Hyr du bostad av Sandvikenhus så erbjuder de gratis deltagande på vissa läger, kontakta oss för mer info eller kika på Sandvikenshus hemsida.

Anmälan till läger (förutom endagsläger som anmäls till naturhjaltarna@4h.se med barnets namn, ålder och vårdnadshavares telefonnummer) sker genom MemberSky. Skaffa medlemskap i föreningen och MemberSky redan idag: https://membersky.com/org/4h/naturhjaltarnas-4h/bli-medlem

Hemlagad mat och fika ingår alltid!

 

Vill du jobba som volontär? Vi söker inte bara du som kan leda häst, utan även som vill pyssla med barnen eller vakta kycklingar. En dag eller flera, vi är lika tacksamma. Ett barn får delta gratis i mån om plats och mat ingår. Endast föranmälan och i mån av behov, kontakta oss för mer information på naturhjaltarna@4h.se.

 

 

Björkmuren     IMG_20200813_113652_2

sommar 2020