Du kan stötta oss på flera sätt!

Under hela året arbetar vi aktivt med läger- och kursverksamhet samt mot skolorna i Norrtälje kommun. Många av våra aktiviteter för barn och ungdomar är kopplade till skolans läroplan.

Färsna 4H är en ideell förening som till stor del finansieras utav bidrag från företag och privatpersoner – därför behöver vi din hjälp!

Genom att just du väljer att stödja vår verksamhet kan vi fortsätta att utveckla den betydelsefulla barn- och ungdomsverksamheten. Dessutom bidrar din gåva till bevarandet utav svenska utrotningshotade lantraser och att djuren på gården har det bra.

4H vill göra lärandet till en lek, väcka nyfikenhet och motivation till att söka mer kunskap. Vi vill inspirera och motivera till engagemang och vara en del av något större än sig själv. För oss är det viktigt att kunna möta var människa, stor som liten, gammal som ung och ge den något att ta med sig.

Djuren på gården har kanske den viktigaste rollen. Inte nog med att de dagligen välkomnar gårdens besökare – de bidrar också till att många utav kommunens barn och ungdomar har en meningsfull fritid och att de känner sig behövda!

Som privatperson kan du stödja oss genom att bli medlem, skänka din tid eller en gåva. För företag finns färdiga sponsorpaket och reklamplatserbjudanden.

Tack för din insats – den behövs!

Skänk en gåva via

 swish-logo

Färsna 4H-klubb 123-571 51 72

eller bankgiro 490-7770

 

Arbeta ideellt!

4H bygger på ideella krafter och vi välkomnar alltid hjälp på gården! Exempelvis kan du bli helgskötare och hjälpa till att ta hand om djuren när personalen inte är på plats. Är du duktig på annat än djur, exempelvis att måla, snickra, plantera eller laga mat så är du också välkommen hit.

Alla talanger behövs! Maila oss på farsna@4h.se så berättar vi gärna mer.

SONY DSC

Ett varmt tack till er som sponsrat oss på olika sätt

 

roslagenssmadjursklinik2_il

 

rbcom logotype word[1975]

roden

flugger-färg-logga-1

 

roslagsjärn

 

happy-homes