IMG_0833

Påsklovs läger på Färsna Gård.

Kom till härliga Färsna Gård och umgås med våra olika djurslag, men lite extra mycket med hästarna. Ni kommer att få prova på att rida, köra häst och vagn, hjälpa till med skötsel och omvårdnad av djuren, leka samt träffa nya och gamla kompisar med samma intressen som dig :)

Påsklovs mini läger 3 dagar tisdag-torsdag v 16  19-21 april 2022 kl 09.00-15.00

Kostnad: 950:- / pp samt ev medlemsavgift 300:-

Bokningen är öppen för 2022 läger nu :) 

Praktisk information

Lägret är från 7 år – Egen lunch medtages, mellanmål tillreder vi tillsammans på gården så det behöver inte tas med. Med hänsyn av covid-19 så äts lunch och mellanmål ute och mat anpassad till detta, som inte behöver värmas är att föredra.

Glöm inte att ha med kläder efter väder. Kläderna måste tåla kyla, regn och visst slitage. Det kan även vara bra att ha ett extra par strumpor eller vantar i väskan, om de andra blir blöta. Om man har ridhjälm/ridväst går det bra att ta med denna, annars kan man låna på gården.

Anmälan och Betalning

Anmälan görs i formuläret nedan

Avgiften betalas in på  bankgiro 490-7770 eller via swish 123-571 51 72 . Alla deltagare ska vara medlemmar och det blir man genom membersky:

Registrera nytt medlemskap

Följ stegen nedan för att bli medlem.

1. Gå in på https://membersky.com/org/4h/grupper

2. Välj det länet du bor i eller där den klubb du vill bli medlem i befinner sig geografiskt

3. Välj den klubb du vill bli medlem i och klicka på läs mer

4. Klicka på bli medlem och fyll i dina personuppgifter

5. Om ni är flera i familjen som ska bli medlemmar kan du lägga till dem här direkt

6. Välj om du vill ha nyhetsbrev eller inte. Vi vill såklart gärna kunna nå dig med information om vad som är på gång så välj att få nyhetsbrevet. Du kan alltid ändra det sen.

7. Tryck på “Skapa konto och faktura”

8. Betala medlemsavgiften utifrån betalinformationen i fakturan

9. Varmt välkommen som medlem i Sveriges 4H!

Avanmälan ska göras senast två veckor innan lägret för att få återbetalning. Annars görs bara återbetalning vid sjukintyg. Medlemsavgift återbetalas ej.

Platsen på lägret är bekräftat bokad när ni fått mail från oss, läger avgiften är betald samt deltagaren är medlem i 4H.

Påsklovsläger 2022

Påsklovsläger 2022