Hjälp oss klara foder till djuren i vinter!

Torka och foderbrist! Hjälp oss klara foder till djuren i vinter!

Sommarens varma väder och lilla mängd nederbörd gör att våra foderleverantörer inte kan leverera den mängd hö, hösilage och halm som vi behöver för att klara av att ha kvar alla djur under vintersäsongen!

Foderpriserna har pga av den begränsade tillgången ökat mångfaldigt! Vissa förutspår en femdubblad prisbild i höst och vinter! Som ideell förening har vi inte möjlighet att konkurrera med de större foderinköparna.

Stättared behöver därför er hjälp med hitta foder som hö, hösilage samt halm till foder och strö! Har någon foder som ni kan avvara? Alla bäckar små… Gammal halm på någon loge att strö med i vinter?

Skänk annars en gåva märkt med ”foderhjälp” via Swish 123 222 24 04 eller bankgiro 5610-6354 så har vi möjlighet att köpa in foder. Om ni är ett företag som vill bli fodervärd för något speciellt djurslag hör av er till oss!

Stättared har en unik besättning med genbanksregistrerade svenska lantraser som vi hoppas kunna ha kvar för framtiden! Ge en gåva till djuren redan idag! Kontakta oss på stattared@4h.se

Vi är tacksamma för all hjälp